Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Συνολικά αναβαθμισμένο το νέο Hyundai i20

Διαβάστηκε από 19681 αναγνώστες - 17/12/2020

Εχθρός του καλού, είναι πάντα το καλύτερο. Το νέο Hyundai i20 έχει βελτιωθεί σε κάθε τομέα, προσφέρει άπλετη τεχνολογία και αποτελεί πλέον μία από τις πιο ολοκληρωμένες επιλογές στην κατηγορία των μικρών hatchback.

Το νέο Hyundai i20 αναβαθμίστηκε συνολικά και αποτελεί πλέον έναν από τους «πρωταγωνιστές» στην κατηγορία του. Δυναμική σχεδίαση, προηγμένη τεχνολογία και κορυφαία επίπεδα ασφάλειας είναι τα στοιχεία που το διακρίνουν. Δεδομένου ότι η πρώτη εντύπωση είναι πάντα σημαντική, οι σχεδιαστές έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην εξωτερική σχεδίαση, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το εμπρός τμήμα του νέου Hyundai i20 είναι δυναμικό και αυτό οφείλεται κυρίως στη νέα σχεδιαστική γλώσσα «Sensuous Sportiness» του μοντέλου. Η μεγάλη κυψελοειδής γρίλια είναι σκουρόχρωμη και, σε συνδυασμό με την αιχμηρή σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων, προσδίδει στο αυτοκίνητο έναν άκρως επιθετικό χαρακτήρα. Την ίδια φιλοσοφία ακολουθεί και το πίσω μέρος, όπου μία LED γραμμή ενώνει τα φωτιστικά σώματα. Παράλληλα, τα έντονα «νεύρα» διατρέχουν το καπό και το πλευρικό τμήμα του αμαξώματος, ενώ οι ζάντες αλουμινίου διακρίνονται για την εντυπωσιακή τους σχεδίαση και φτάνουν έως και τις 17 ίντσες. Η εκρηκτική εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται και με τις δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει η Hyundai, όπως οι διχρωμίες με μαύρη οροφή. Έτσι, το νέο Hyundai i20 θα αντανακλά απόλυτα το προσωπικό σας στυλ.



Εσωτερικό: Έμφαση στην αναβάθμιση της ποιότητας
Περνώντας στο εσωτερικό, γίνεται κατευθείαν αισθητή η συνολική αναβάθμιση της καμπίνας. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ιδιαίτερα ποιοτικά και η συναρμογή τους κρίνεται ως άριστη, ενώ τα άνετα καθίσματα προσφέρουν κορυφαία στήριξη. Πέρα από την σύγχρονη αύρα που εκπέμπει, το εσωτερικό προσφέρει και πολύ καλή εργονομία, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον. Βέβαια, ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το κλίμα που δημιουργείται κατά τις νυχτερινές ώρες, λόγω της ύπαρξης κρυφού φωτισμού. Ταυτόχρονα, πέρα από την αναβάθμιση σε ποιοτικό επίπεδο, το εσωτερικό φέρει τεχνολογίες και εξοπλισμό που συναντάμε σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας. Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει οθόνη αφής μεγέθους 8 ιντσών που προσφέρει κάθε ευκολία στους επιβάτες. Ενδεικτικά, το τηλέφωνο συνδέεται ασύρματα μέσω Android Auto και Apple CarPlay, ενώ οι δυναμικές γραμμές που συνοδεύουν την κάμερα οπισθοπορείας απλοποιούν τη διαδικασία στάθμευσης. Επιπλέον στοιχεία που κάνουν το νέο Hyundai i20 τόσο ξεχωριστό είναι ο ευανάγνωστος ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών και η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Σημαντική βελτίωση υπάρχει και στους χώρους του νέου Hyundai i20, τομέας στον οποίο έγινε ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Μπορεί να μειώθηκε το ύψος του αμαξώματος, αλλά η διεύρυνση κατά 30 χλστ. στο πλάτος και 5 χλστ. σε μήκος (συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά), εξασφαλίζει μία πιο ευρύχωρη καμπίνα. Το ίδιο ισχύει και για τον χώρο αποσκευών, ο οποίος αγγίζει πλέον τα 351 λτ. (+25 λτ.).

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις