Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

5 χρόνια εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων

Διαβάστηκε από 19691 αναγνώστες - 17/12/2020

Πιο ασφαλές από ποτέ
Μία μεγάλη γκάμα συστημάτων ασφαλείας καθιστά το νέο Hyundai i20 ένα εκ των ασφαλέστερων αυτοκινήτων στην κατηγορία, μιας και εξοπλίζεται με συστήματα που συνήθως συναντάμε σε μεγαλύτερα μοντέλα. Ας δούμε αναλυτικότερα τα πιο σημαντικά:
- Blind Spot Collision: Με πληροφορίες από δύο αισθητήρες ραντάρ στον πίσω προφυλακτήρα, το σύστημα σας προειδοποιεί για τυχόν εμπόδιο στο τυφλό σημείο.
-Forward Collision-Avoidance Assist: Παρακολουθώντας τον δρόμο με τη βοήθεια κάμερας, σας προειδοποιεί και στη συνέχεια φρενάρει αυτόματα όταν διαγνώσει πιθανότητα πρόσκρουσης με το προπορευόμενο όχημα.
-Lane Following Assist: Όταν το σύστημα είναι ενεργοποιημένο, διατηρεί το όχημα στο κέντρο της λωρίδας σε ταχύτητες μεταξύ 0 και 180 km/h στον αυτοκινητόδρομο ή σε αστικούς δρόμους.
-High Beam Assist: Όχι μόνο ανιχνεύει αντίθετα ερχόμενα αυτοκίνητα, αλλά και όσα βρίσκονται στην ίδια λωρίδα, και αλλάζει αυτόματα σε μεσαία σκάλα φώτων.
-Rear Cross-traffic Collision-avoidance Assist: Όταν εξέρχεστε με όπισθεν σε περιοχές με χαμηλή ορατότητα, όπως σημεία στάθμευσης, το σύστημα όχι μόνο προειδοποιεί τον οδηγό εάν πλησιάζουν οχήματα εκατέρωθεν του δρόμου –αλλά ενεργοποιεί και τα φρένα αυτόματα.
-Driver Attention Warning: Εάν ανιχνευτούν ενδείξεις κόπωσης ή διάσπασης προσοχής κατά την οδήγηση, το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό προτρέποντάς τον για ένα διάλειμμα.
-Hill Assist Control: Η εκκίνηση σε ανηφόρα γίνεται απροβλημάτιστα. Από τη στιγμή που αφήνετε το φρένο για να πατήσετε γκάζι, το Hyundai i20 παραμένει ακινητοποιημένο για 2 δευτερόλεπτα ώστε να ξεκινήσετε ομαλά.

Πέντε χρόνια εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων
Το νέο Hyundai i20, το οποίο αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει βραβευθεί και από τον θεσμό «Χρυσό Τιμόνι» του AutoΒild, διατίθεται από την άκρως ανταγωνιστική τιμή των 12.990 ευρώ.

Όπως και κάθε άλλο Hyundai, «θωρακίζεται» από εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 5 ετών και απεριορίστων χιλιομέτρων, 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, 5 χρόνια δωρεάν ετήσιο τεχνικό έλεγχο και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση βαφής.