Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

OPEL CROSSLAND- X 1,2 TURBO

Διαβάστηκε από 97653 αναγνώστες - 9/12/2019

(+) Ζωηρός κινητήρας με 230 Nm ροπής, ευμετάβλητο εσωτερικό, μεγάλος χώρος αποσκευών.
(-) Μαλακή ανάρτηση, ταλαντώσεις αμαξώματος, μικρός χώρος για τα γόνατα πίσω, τραχύς κινητήρας


Το Crossland X είναι το μεγαλύτερο σε διαστάσεις μοντέλο του συγκριτικού, με το μήκος του να ανέρχεται σε 4,21 μέτρα, είναι όμως και το ψηλότερο μεταξύ των μοντέλων του συγκριτικού μαζί με το EcoSport, με το ύψος του να ανέρχεται σε 1.765 χλστ.



Οι εν λόγω τιμές προϊδεάζουν κάποιον για ένα ευρύχωρο εσωτερικό και όντως έτσι έχουν τα πράγματα στην καμπίνα του Crossland X, η οποία ξεχωρίζει εκτός των άλλων και για την καλή ποιότητα των υλικών, τη σωστή συναρμογή και την πληθώρα των αποθηκευτικών χώρων.



Μια καλή και πρακτική λύση συνιστά η δυνατότητα μετακίνησης του πίσω καθίσματος, (προαιρετικός εξοπλισμός) στοιχείο το οποίο και αυξάνει το χώρο αποσκευών από τα 410 στα 1.255 λίτρα. Το όχημα της δοκιμής μας διέθετε και σύστημα θέσεων AGR (στήριξη πλάτης). Παρόλα όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω, αυτό δεν κατάφερε να κερδίσει το συγκριτικό.



Οι λόγοι? H υψηλή τιμή αγοράς του (το ακριβότερο μεταξύ των μοντέλων του συγκριτικού) οι μακριές σχέσεις στο κιβώτιο, οι αισθητές ταλαντώσεις του αμαξώματος σε γρήγορες στροφές και η σχετικά υψηλή κατανάλωση.

4η θέση - 491 βαθμοί 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει