Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

VW T-CROSS 1.O TSI

Διαβάστηκε από 97495 αναγνώστες - 9/12/2019

(+) Εξαιρετική χωροταξική διαρρύθμιση, μεγάλος χώρος αποσκευών, αμάξωμα με πολλές δυνατότητες.
(-) Υψηλή τιμή αγοράς, μόνο δύο χρόνια εγγύησης, αρκετά σκληρά πλαστικά στο εσωτερικό.


Ενάμιση χρόνο μετά την παρουσίαση του Seat Arona, είχαμε την παρουσίαση του αδελφού μοντέλου του T-Cross, με άλλη περιβολή αλλά με ίδια τεχνολογία.



Με μήκος 4,11 μέτρα, μεταξόνιο στα 2,56 μέτρα και εξαιρετική χωροταξική διαρρύθμιση, το γερμανικό SUV εκπλήσσει ευχάριστα με τους διαθέσιμους χώρους του, καθώς μπορεί να μεταφέρει με άνεση έως 5 επιβάτες στο καλοφτιαγμένο, με καλής ποιότητας υλικά και αρκετά καλή εργονομία εσωτερικό του.



Η θέση οδήγησης του T-Cross είναι τοποθετημένη αρκετά ψηλά (63 εκατοστά για την ακρίβεια από την άσφαλτο), ενώ και οι πίσω επιβάτες κάθονται ψηλά. Στο δρόμο το T-Cross εκπλήσσει ευχάριστα με τη συμπεριφορά του, απορροφώντας με ομαλό τρόπο τους όποιους κραδασμούς, ενώ το σύστημα διεύθυνσης είναι σαφές και άμεσο. Καλό ως προς την κλιμάκωση του είναι και το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, εν αντιθέσει με αυτό του Arona. Η αρχική τιμή της βασικής έκδοσης του T-Cross ανέρχεται σε 19.400 ¤.

Τέσσερα πράγματα που μας αρέσουν
Ψηφιακό cockpit με οθόνη πλοήγησης στο σωστό ύψος, άφθονος χώρος πίσω, άνετες θέσεις με καλή πλευρική στήριξη, και ένας τεράστιος χώρος αποσκευών από 455 έως 1.281 λίτρα.

1η θέση - 537 βαθμοί 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει