Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Οι ανώμαλοι δρόμοι δεν αποτελούν πρόβλημα για το GLE

Οι ανώμαλοι δρόμοι δεν αποτελούν πρόβλημα για το GLE

1/11/2023

Η Mercedes GLE 450d δεν παίρνει καν χαμπάρι τους κακοτράχαλους δρόμους, αφού ακόμη και στην πίστα της δοκιμής μας φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται το παραμικρό, κρατώντας μακριά από τους επιβάτες κάθε είδους αντιξοότητα. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής δεν ακούστηκε ο παραμικρός παράταιρος θόρυβος στο εσωτερικό, δείχνοντας την luxury προσέγγιση της, ενώ η αίσθηση της άνεσης παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα ακόμα και στο πέρασμα από τον αμμόλοφο. Σίγουρα οι τεράστιες ζάντες και το πλάτος των 2,01 μέτρων θέλουν λίγο προσοχή, αλλά μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα πολυτελές SUV που μπορεί να αναρριχηθεί σε σημεία που πιο διαφημισμένα «σκληροπυρηνικά» μοντέλα δεν πάνε.



Βέβαια οι δυνατότητες και η πολυτέλεια της αποτυπώνεται και στη τιμή, με την Mercedes GLE 450d να έχει αρχικό κόστος απόκτησης τα 116.120 ευρώ χωρίς να υπολογίζεται ο προαιρετικός εξοπλισμός που υπήρχε στο αυτοκίνητο της δοκιμής μας.

Συμπέρασμα
Η Mercedes GLE παραμένει ένα εξαιρετικά άνετο SUV και δεν έχει κανένα πρόβλημα να κινηθεί και σε εκτός δρόμου διαδρομές. Είναι πολυτελής, επιβλητική και με τεχνολογικά στοιχεία που δεν βρίσκεις εύκολα στον ανταγωνισμό, όμως η τιμή της είναι απαγορευτική για τον μέσο καταναλωτή και σίγουρα κάθε πέτρα που θα σκάει πάνω στις ζάντες 21 ιντσών θα πονάει λίγο παραπάνω.
 

Σελ.
1
Mercedes GLE 450d: Πολυτέλεια και στο χώμα
Σελ.
2
Με προστατευτικό χάλυβα και αερανάρτηση που ανεβοκατεβαίνει 7 εκατοστά
Σελ.
3
Οι ανώμαλοι δρόμοι δεν αποτελούν πρόβλημα για το GLE