Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
e.Go Life: 78 ίππους, 171 χλμ αυτονομίας και made in Greece!
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

e.Go Life: 78 ίππους, 171 χλμ αυτονομίας και made in Greece!

Διαβάστηκε από 8397 αναγνώστες - 3/11/2021

Χωράει 4 άτομα, το αμάξωμα έχει δεχτεί ειδική επεξεργασία που το προστατεύει από βαθουλώματα και γρατσουνιές, διαθέτει full infotainment σύστημα, 143 λίτρα χώρο αποσκευών, ενώ θα κατασκευάζεται και στην Ελλάδα. Ίσως το ιδανικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης!

Η αυτοκινητοβιομηχανία Next e.GO ξεκίνησε σαν ένα πανεπιστημιακό project και παρόλο που στην αρχή τα βρήκε σκούρα και αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση, επιστρέφει δυναμικά με το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης Life. Μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρία ετοιμάζεται να ανοίξει και στην Ελλάδα εργοστάσιο παραγωγής του συγκεκριμένου μοντέλου, με ετήσια παραγωγική δυναμική 2.000 αυτοκίνητα, σε πρώτη φάση, ενώ θα απασχολεί άμεσα 1.000 άτομα και έμμεσα 5.500.  

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

Σχεδιασμένο για να αναδεικνύει το πράσινο χαρακτήρα του, το Next.e.Go Life

 
Το e.GO Life σχεδιάστηκε από το στούντιο του θρυλικού Ιταλού σχεδιαστή, Spada Concept, υπό την ηγεσία του Paolo Spada. Το συγκεκριμένο στούντιο βρίσκεται πίσω από μερικά διαχρονικά και εμβληματικά αυτοκίνητα, όπως η Aston Martin DB4 GT Zagato και η Ferrari FZ93. Η εξωτερική σχεδίαση του Next.e.Go Life είναι αρκετά νεανική και ευχάριστη. Στρογγυλεμένο, με γλυκές καμπές και δυναμικό εμπρός πρόβολο, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο καταφέρνει μέσα από τη σιλουέτα του να «προσωποποιήσει» την ηλεκτροκίνηση και το πράσινο χαρακτήρα του. Το μήκος του φτάνει τα 3,34 μέτρα, ιδανικό για κίνηση και ελιγμούς μέσα στην πόλη, ενώ τα μέρη από πολυμερές πλαστικό συγχωρούν ακουμπήματα και μικροχτύπηματα κατά το παρκάρισμα. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα είναι LED, ενώ το λιλιπούτειο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πατάει πάνω σε 17αρες ζάντες.


Το εσωτερικού το E.Go Life είναι από ανακυκλωμένα υλικά
 

Λιτή αλλά εργονομική η σχεδίαση της καμπίνας του E.Go Life, με το σκληρό πλαστικό που έχει χρησιμοποιηθεί να είναι από ανακυκλωμένα υλικά. Στο κέντρο του ταμπλό έχει τοποθετηθεί μια έγχρωμη οθόνη 6,75 ιντσών, που προσφέρει εξατομικευμένες ψυχαγωγία, χάρη στη συμβατότητα του infotainment με το Apple CarPlay και Android Auto, ενώ ο οδηγός μπορεί να δει από την οθόνη, την κατανάλωση και την διαθέσιμη ενέργεια της μπαταρίας. Χάρη στο μεταξόνιο του αυτοκινήτου, που είναι 2,20 μέτρα, το εσωτερικό μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα, με τα πίσω επιβάτες να είναι ελαφρώς στριμωχτά, αλλά χωρίς να δυσφορούν ιδιαίτερα στις μικρές μετακινήσεις εντός πόλης. Το πορτμπαγκάζ κρίνεται ικανοποιητικό, αφού η χωρητικότητας του ξεκινάει από τα 143 λίτρα και φτάνει τα 643 με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις