Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
H Vinfast κάνει το ντεμπούτο της με 2 ηλεκτρικά crossover

H Vinfast κάνει το ντεμπούτο της με 2 ηλεκτρικά crossover

15/10/2021

Η VinFast, η βιετναμέζικη μάρκα αυτοκινήτων που επιχειρεί να αγγίξει τις παγκόσμιες αγορές, προσπαθεί να κάνει θραύση στις Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποιώντας το παγκόσμιο ντεμπούτο των VF e35 και VF e36 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Λίγα είναι γνωστά για τα μοντέλα σε αυτό το σημείο, αλλά και τα δύο θα είναι ηλεκτρικά crossover. Η εταιρεία συνέχισε λέγοντας ότι το VF e35 θα είναι ένα όχημα κατηγορίας D SUV, ενώ το VF e36 θα είναι ένα μεγαλύτερο SUV κατηγορίας Ε.
 

Συστήματα υψηλής τεχνολογίας στο εσωτερικό τους

H  VinFast ανέφερε ότι τα οχήματα θα είναι εξοπλισμένα με ένα σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας υψηλής τεχνολογίας που διαθέτει έναν εικονικό βοηθό, τεχνολογία αναγνώρισης φωνής και υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορούμε επίσης να αναμένουμε μια ποικιλία συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, όπως σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης, υποβοήθηση λωρίδας κυκλοφορίας και πλήρως αυτόματο παρκάρισμα. Τα μοντέλα θα έχουν επίσης μια λειτουργία τύπου Tesla , δηλαδή μια εσωτερική κάμερα η οποία θα  παρακολουθεί την κίνηση των ματιών και του κεφαλιού του οδηγού, για να αποκαλύψει αν έχουν η όχι τον έλεγχο του οχήματος. Όλα αυτά βέβαια χωρίς αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων του οδηγού και με κύριο στόχο την αποτροπή ατυχήματος.
 

Η Vinfast στοχεύει στην κατασκευή κορυφαίων ηλεκτρικών μοντέλων

Για την Vinfast τα συγκεκριμένα μοντέλα , είναι μόνο η αρχή, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Vingroup, Le Thi Thu Thuy. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έχουνε κάνει έντονες επενδύσεις και εκτεταμένη έρευνα αγοράς. Στόχος τους είναι η δημιουργία κορυφαίων ηλεκτρικών οχημάτων, που θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών προσφέροντας έξυπνα και υψηλής ποιότητας προϊόντα.
 

Ηλεκτροκινητήρας, 147 ίππους και 287 χλμ αυτονομία και στα 2 μοντέλα

Οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο μέχρι στιγμή για τα δύο μοντέλα. Όσον αφορά τα μηχανικά τους μέρη, θα ακολουθήσουν τα βήματα του VF e34 που διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 110 KW, δηλαδή 147 ίππους, και ροπή 242 Nm. Τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία προσφέρει αυτονομία 287 χλμ.
 
Η Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17 Νοεμβρίου, αλλά τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, λόγω του κορονοϊού. Αυτό έγινε απόλυτα σαφές μετά την ακύρωση της τελευταίας στιγμής, της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης αυτό το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να υπάρξει κάποια ανησυχία σχετικά με το αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 
Πολλά υποσχόμενη η Βιετναμέζικη εταιρεία
Ηλεκτροκινητήρας με απόδοση 147 ίππους και 280χλμ αυτονομία
Η Vinfast στοχεύει στην κατασκευή κορυφαίων ηλεκτρικών μοντέλων
Άραγε θα καταφέρει η Vinfast να κλέψει τις εντυπώσεις και να κερδίσει παγκοσμίως αγοραστικό κοινό;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις