autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Σύγχρονη ταυτότητα

Σύγχρονη ταυτότητα

3/10/2024

Η χρωματική επεξεργασία της μάσκας του PEUGEOT E-408 στο χρώμα του αμαξώματος την «αποϋλοποιεί» αναμειγνύοντάς την στο συνολικό σχήμα του προφυλακτήρα – ένα σημάδι της αλλαγής στη νέα εποχή εξηλεκτρισμού της γκάμας Peugeot.
 
Η ταυτότητα της μάρκας είναι πιο ορατή από ποτέ μέσα από την εκλεπτυσμένη δουλειά στον φωτισμό. Στο μπροστινό μέρος, η τεχνολογία LED επιτρέπει πολύ λεπτούς - και πολύ αποτελεσματικούς - προβολείς που διαμορφώνουν την εμφάνιση του PEUGEOT E-408: μια απόλυτα PEUGEOT εμφάνιση. Η φωτεινή υπογραφή εκτείνεται προς τα κάτω με δύο λωρίδες LED σε σχήμα κυνόδοντων που βυθίζονται στον προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος, η ταυτότητα της PEUGEOT παίρνει τη μορφή των εμβληματικών τριών νυχιών LED, για ακόμα περισσότερο δυναμισμό.
 
Πέντε χρώματα είναι διαθέσιμα για το νέο PEUGEOT E-408: Λευκό Okenite, Μπλε Obsession, Γκρι Selenium, Κόκκινο Elixir και Μαύρο Perla Nera.
 

EMOTION: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ

Ισχυρή απόδοση, άμεση ροπή... Η 100% ηλεκτρική οδήγηση του PEUGEOT E-408 προσφέρει καθαρή οδηγική απόλαυση. Αυτό ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το PEUGEOT i-Cockpit® και την οδική συμπεριφορά που είναι χαρακτηριστική για τα PEUGEOT.
 
Μια μοναδική οδηγική εμπειρία
 
Το ξεχωριστό PEUGEOT i-Cockpit® προσφέρει εξαιρετική εργονομία. Το μικρό τιμόνι ενισχύει την οδηγική απόλαυση επιτρέποντας μοναδική ευελιξία και ακρίβεια στις κινήσεις. Το ψηφιακό ταμπλό, τοποθετημένο στο επίπεδο των ματιών ακριβώς πάνω από το τιμόνι, περιλαμβάνει έναν πλήρως παραμετροποιήσιμο και ρυθμιζόμενο ψηφιακό πίνακα 10 ιντσών σε 3D.
Περισσότερο από ποτέ, η οδηγική απόλαυση είναι ενσωματωμένη στα γονίδια του νέου PEUGEOT E-408, με υποδειγματική οδική συμπεριφορά, άνεση υψηλής κατηγορίας και τέλεια ευελιξία στην πόλη, χάρη στη μικρή ακτίνα στροφής των 11,18 μ. Για τη βελτίωση της άνεσης από πλευράς κραδασμών, η ακαμψία του αμαξώματος είναι βελτιστοποιημένη μέσω συγκόλλησης δομικών στοιχείων.
 
Η απόδοση συμβάλλει στην οδηγική απόλαυση
 
Το νέο PEUGEOT E-408 διαθέτει σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα με μόνιμους μαγνήτες που παράγει 157 kW (210 hp) και γενναιόδωρη ροπή 345 Nm. Αυτός ο κινητήρας παράγεται στη Γαλλία, στο Trémery, από την κοινοπραξία STELLANTIS-NIDEC. Ο μειωτήρας με τον οποίο συνδέεται κατασκευάζεται από τη STELLANTIS στη Valenciennes (Γαλλία).
 
Το PEUGEOT i-Cockpit® με πολυάριθμες συνδεδεμένες υπηρεσίες*

Η οθόνη 10 ιντσών υψηλής ανάλυσης στο κέντρο του ταμπλό επιτρέπει τον έλεγχο του συστήματος PEUGEOT i-Connect® Advanced, που προσφέρεται ως στάνταρ στο PEUGEOT E-408 και περιλαμβάνει το σύστημα συνδεδεμένης πλοήγησης TomTom. Για βέλτιστη αναγνωσιμότητα, η προβολή του χάρτη καλύπτει ολόκληρη την οθόνη 10 ιντσών. Οι ενημερώσεις του συστήματος πραγματοποιούνται «over the air», δηλαδή απευθείας μέσω δεδομένων από το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο.

Το σύστημα πλοήγησης περιλαμβάνει τη λειτουργία «προγραμματισμού διαδρομής» (trip planner), που προγραμματίζει ιδανικά τις διαδρομές για να μεγιστοποιήσει την αυτονομία του οχήματος και να διευκολύνει τη φόρτιση. Για τον υπολογισμό της ιδανικής διαδρομής, το σύστημα λαμβάνει υπόψη πολλές πληροφορίες, όπως την απόσταση που πρέπει να διανυθεί, την αρχική στάθμη φόρτισης της μπαταρίας, την επιθυμητή στάθμη φόρτισης στον προορισμό, την ταχύτητα, την κατανάλωση ενέργειας, την κυκλοφορία, το είδος του δρόμου, την κλίση του εδάφους και, φυσικά, τους διαθέσιμους σταθμούς φόρτισης κοντά στον προορισμό.

Η λειτουργία mirroring που συνδέει το smartphone με το σύστημα infotainment του αυτοκινήτου είναι ασύρματη (Apple CarPlay/Android Auto) και είναι δυνατή η ταυτόχρονη σύνδεση δύο τηλεφώνων μέσω Bluetooth. Τέσσερις θύρες USB-C ολοκληρώνουν τη συνδεδεμένη ρύθμιση του PEUGEOT E-408.

Τα πλήρως παραμετροποιήσιμα i-toggles που βρίσκονται κάτω από την κεντρική οθόνη, προσφέρουν ένα μοναδικό αισθητικό και τεχνολογικό επίπεδο στην κατηγορία. Κάθε ένα από τα 5 προσαρμόσιμα i-toggles προσφέρουν μια συντόμευση για ρυθμίσεις κλιματισμού, τηλεφώνου, ραδιοφώνου, την εκκίνηση μιας εφαρμογής... όλα ρυθμισμένα σύμφωνα με τις επιλογές του χρήστη. Οι ρυθμίσεις μπορούν να προσαρμοστούν για κάθε οδηγό με έως και 8 διαφορετικά προφίλ. Τα i-toggles λειτουργούν μέσω της αφής όπως τα widgets στα Smartphones.
 
Ένας καθημερινός σύμμαχος για περισσότερη ασφάλεια και άνεση, η εντολή φωνητικής αναγνώρισης "OK PEUGEOT" επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του συστήματος ψυχαγωγίας και το ChatGPT. Όπως όλα τα μοντέλα τελευταίας γενιάς της PEUGEOT, το νέο PEUGEOT E-408 ενσωματώνει την τεχνητή νοημοσύνη ChatGPT, που ανταποκρίνεται σε φωνητικές εντολές για διάφορες ανάγκες, όπως τουριστικές πληροφορίες ή τη δημιουργία κουίζ για την απασχόληση των παιδιών κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.
 
Η εφαρμογή MyPEUGEOT® για smartphone είναι ιδιαίτερα πρακτική και επιτρέπει:

•       Εκκίνηση ή προγραμματισμό του κλιματισμού. Πέρα από την άνεση, αυτή η δυνατότητα, όταν το όχημα είναι συνδεδεμένο για φόρτιση, επιτρέπει τη βελτιστοποίηση της αυτονομίας (ταχύτερη επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας, προετοιμάζοντας την μπαταρία να λειτουργήσει σε βέλτιστη θερμοκρασία).

•       Προγραμματισμό, εκκίνηση ή αναβολή της φόρτισης της μπαταρίας.

•       Ενεργοποίηση της λειτουργίας φωτισμού υποδοχής, π.χ. για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου σε ένα πολυσύχναστο χώρο στάθμευσης.
 

 

Σελ.
1
Νέο 100% ηλεκτρικό Peugeot E-408
Σελ.
2
Σύγχρονη ταυτότητα
Σελ.
3
Μια ζεστή ατμόσφαιρα στην καμπίνα
Σελ.
4
Excellence: Μια συνεχής αναζήτηση για αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και ποιότητα
Σελ.
5
Μέγιστη ασφάλεια για βέλτιστη ηρεμία