autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Μια ζεστή ατμόσφαιρα στην καμπίνα

Μια ζεστή ατμόσφαιρα στην καμπίνα

3/10/2024

Το νέο PEUGEOT E-408 έχει σχεδιαστεί ως ένα High-end fastback της κατηγορίας D. Προσφέρει πολλές δυνατότητες που αποσκοπούν στην μέγιστη απόλαυση των επιβατών και την ευχαρίστηση του ταξιδιού. Στο εσωτερικό του νέου PEUGEOT E-408, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός LED (με 8 επιλογές χρωμάτων) πίσω από την κεντρική οθόνη εκπέμπει ένα απαλό φως και συμβάλλει στην κομψή ατμόσφαιρα της καμπίνας. Το ίδιο φως επεκτείνεται στις επενδύσεις των θυρών, οι οποίες καλύπτονται είτε από ύφασμα, Alcantara® είτε από πραγματικά ανάγλυφα κομμάτια αλουμινίου ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού.
 
Η θερμική και ακουστική άνεση στο νέο PEUGEOT E-408 βελτιστοποιήθηκαν από τις τεχνολογίες που εφαρμόστηκαν στο σχεδιασμό και την κατασκευή των παραθύρων του:
 

  • Εμπρός και πίσω, τα παράθυρα έχουν πάχος (3,85 mm) πάνω από το μέσο όρο.
 
  • Τα εμπρός πλαϊνά παράθυρα είναι πολυστρωματικά (3,96 mm στο GT) για καλύτερη ηχομόνωση και αυξημένη ασφάλεια.
 
Για να εξασφαλίζεται μια υγιής εσωτερική ατμόσφαιρα, το PEUGEOT E-408 GT μπορεί να εξοπλιστεί με το προαιρετικό σύστημα AQS (Air Quality System) που παρακολουθεί συνεχώς την ποιότητα του αέρα που εισέρχεται στην καμπίνα και μπορεί να ενεργοποιεί αυτόματα την ανακύκλωση του αέρα. Αυτή η ηρεμία συμπληρώνεται από το Clean Cabin, ένα σύστημα επεξεργασίας αέρα με φιλτράρισμα ρυπων και σωματιδίων, με την ποιότητα του αέρα να εμφανίζεται στην κεντρική οθόνη αφής.
 
Το ηχοσύστημα Hi-Fi Premium FOCAL® του νέου PEUGEOT E-408 είναι αποτέλεσμα περισσότερων από 3 ετών συν-σχεδιασμού με τον ειδικό ήχου υψηλής ποιότητας. Με την επεξεργασία ψηφιακού ήχου ARKAMYS, το ηχοσύστημα Hi-Fi Premium FOCAL® περιλαμβάνει 10 ηχεία με αποκλειστικές, κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τεχνολογίες:
  • 4 tweeters TNF με ανεστραμμένους θόλους αλουμινίου,
 
  • 4 woofers/ηχεία μεσαίας κατηγορίας με μεμβράνες Polyglass και ανάρτηση TMD (Tuned Mass Damper) 165mm,
 
  • 1 κεντρικό κανάλι Polyglass,
 
  • 1 οβαλ υπογούφερ Power Flower™ τριπλού πηνίου.
 
  • Συνδυάζονται με έναν νέο ενισχυτή 12 καναλιών 690 W (ενισχυμένη τεχνολογία κατηγορίας D).
 
Ιδιαίτερα εργονομικά και αναπαυτικά, τα εμπρός καθίσματα έχουν λάβει πιστοποίηση AGR (Aktion für Gesunder Rücken) που απονέμεται από μια ανεξάρτητη γερμανική ένωση γιατρών και θεραπευτών για την υγεία της πλάτης. Αυτή η ετικέτα ανταμείβει τόσο την εργονομία όσο και το εύρος ρυθμίσεων των μπροστινών καθισμάτων. Τα καθίσματα είναι θερμαινόμενα και μπορούν επίσης να έχουν ηλεκτρικές ρυθμίσεις 10 κατευθύνσεων με δύο ρυθμίσεις μνήμης για τον οδηγό, 6 κατευθύνσεις για τον συνοδηγό, καθώς και πνευματικό μασάζ με 8 διαφορετικά προγράμματα εμπρός.
 
Ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα, η κεντρική κονσόλα ξεκινά με ένα χώρο αφιερωμένο στην ασύρματη φόρτιση του τηλεφώνου. Έτσι, η υπόλοιπη κονσόλα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στην αποθήκευση και την πρακτικότητα, με υποβραχιόνιο, 2 θύρες USB C (φόρτιση/δεδομένα), 2 ποτηροθήκες μεγάλης διαμέτρου και έως 33 λίτρα διαφόρων αποθηκευτικών χώρων.
 
Ο πίσω χώρος είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος, χάρη στο μακρύ μεταξόνιο των 2,79 m, καθιστώντας το νέο PEUGEOT E-408 το πιο ευρύχωρο PEUGEOT για τους πίσω επιβάτες: επωφελούνται από 183 mm χώρου για τα πόδια. Ο χώρος που προορίζεται για τα πόδια των πίσω επιβατών κάτω από τα καθίσματα της πρώτης σειράς, έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την ελευθερία κινήσεων.
 
Ο όγκος αποσκευών του νέου PEUGEOT E-408 είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος, προσφέροντας χωρητικότητα φόρτωσης 471 dm3 (VDA). Με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα, ο διαθέσιμος χώρος αυξάνεται περαιτέρω στα 1.545 dm3. Μόλις η πλάτη του καθίσματος αναδιπλωθεί, είναι δυνατή η φόρτωση αντικειμένων μήκους έως 1,89 m. Για καθημερινή πρακτικότητα, ο χώρος αποσκευών είναι εξοπλισμένος με πρίζα 12V που βρίσκεται στη δεξιά επένδυση του χώρου αποσκευών, φωτισμό LED, ελαστικό δίχτυ με έξτρα αποθηκευτικό χώρο στο πλάι.
 

Σελ.
1
Νέο 100% ηλεκτρικό Peugeot E-408
Σελ.
2
Σύγχρονη ταυτότητα
Σελ.
3
Μια ζεστή ατμόσφαιρα στην καμπίνα
Σελ.
4
Excellence: Μια συνεχής αναζήτηση για αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και ποιότητα
Σελ.
5
Μέγιστη ασφάλεια για βέλτιστη ηρεμία