Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Ποια χημικά θα σε γλυτώσουν από το συνεργείο;

Διαβάστηκε από 8400 αναγνώστες - 11/10/2019

Θες να ενισχύσεις τα οκτάνια της βενζίνης ή να προλάβεις ζημιές σε κιβώτιο, κινητήρα; Υπάρχει χημικό για κάθε πιθανή ζημιά την οποία μπορείς να προλάβεις με λίγα ευρώ. Δες ποια κατηγορία σε ενδιαφέρει και επίλεξε.

Στην αγορά υπάρχουν πρόσθετα χημικά προϊόντα, τα οποία βρίσκονται στη διάθεσή μας, προκειμένου η συντήρηση του ΙΧ μας να γίνει ακόμα καλύτερη και το αμάξι μας ασφαλέστερο.

Για αυτό το λόγο παραθέτουμε παρακάτω αναλυτικά τη «Βίβλο» των πρόσθετων χημικών που υπάρχουν στην αγορά και τι κερδίζουμε από τη χρήση τους.    

Τα προϊόντα που μπορούμε να βρούμε στην  αγορά χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα για πιο μέρος του αυτοκινήτου προορίζονται και είναι τα εξής:

Γενικής χρήσεως

1. Χημικό για εσωτερικό καθαρισμό κινητήρα
Καθαρίζει το σύστημα λίπανσης. Διασπά τη μόλυνση και τα ιζήματα σε μόρια και προστατεύει τη μηχανή κατά τον καθαρισμό με ισχυρά αντιτριβικά λιπαντικά.

2. Χημικό για εσωτερική προστασία με νανομόρια – αντιτριβικό 

Το υψηλά αποτελεσματικό- αντιτριβικό στρώμα με νανομόρια, προστατεύει διαρκώς τον κινητήρα από τη φθορά, εγγυάται άμεση λίπανση στην ψυχρή εκκίνηση, ενώ με τα νανομόρια προστατεύονται όλα τα επίπεδα εσωτερικής ροής του κινητήρα και των εξαρτημάτων, όπως για παράδειγμα το σύστημα λίπανσης, τo υδραυλικό τιμόνι, το σύστημα ταχυτήτων και το διαφορικό.

3. Βελτιωτικό λαδιού 
Βελτιώνει τη λίπανση μειώνοντας σημαντικά τη φθορά και την τριβή μεταξύ των κινούμενων εξαρτημάτων. Μειώνει την κατανάλωση λαδιού και καυσίμου, την θερμοκρασία λειτουργίας και λαδιού, την τριβή καθώς και τον θόρυβο των εξαρτημάτων.

4. Προστασία υδραυλικών ωστηρίων
Εξουδετερώνει τους ενοχλητικούς θορύβους και μειώνει την τριβή και την φθορά, επίσης βελτιώνει τα χαρακτηριστικά της ψυχρής εκκίνησης.

5. Αντικαπνικό λαδιού
Μειώνει σημαντικά την κάπνα και τον σχηματισμό της από όλους τους βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες & LPG (υγραέριο).

6. Στεγανοποίηση διαρροών λαδιού κινητήρα
Εμποδίζει την διαρροή λαδιών μηχανής, ενώ μειώνει σημαντικά την φθορά και τριβή.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις