Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Για πετρέλαιο ή βενζίνη

    Διαβάστηκε από 9209 αναγνώστες - 11/10/2019

    Για κινητήρες πετρελαίου

    1. Καθαρισμός συστήματος τροφοδοσίας 
    Εξουδετερώνει την μόλυνση, αφαιρεί τα κατάλοιπα ρητινών και ελευθερώνει τα "μπλοκαρισμένα" μπεκ και τις αντλίες. Εξουδετερώνει τα κατάλοιπα άνθρακα και αιθάλης από όλη την περιοχή του άνω μέρους του κυλίνδρου. Λιπαίνει και προστατεύει το σύστημα ψεκασμού πετρελαίου και την περιοχή του άνω μέρους κυλίνδρου.

    2. Αντιπαγωτικό και προστατευτικό 
    Προστατεύει το πάγωμα του πετρελαίου. Εμποδίζει το σχηματισμό κρυστάλλων παραφίνης που δημιουργούνται εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών. Βελτιώνει την ικανότητα φιλτραρίσματος αποτρέποντας το φράξιμο του φίλτρου. Βελτιώνει σημαντικά την ψυχρή εκκίνηση και τη ρευστότητα του καυσίμου diesel. Λιπαίνει με άριστο τρόπο όλα τα κινούμενα εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου.

    3. Αντιβακτηριακό 
    Απολυμαίνει ολόκληρο το σύστημα καυσίμου diesel εξουδετερώνοντας βακτήρια και μύκητες που δημιουργούνται λόγω της ανάμιξης τουλάχιστον 7% biodiesel στο καύσιμο diesel, επίσης παρεμποδίζει το φράξιμο του φίλτρου καυσίμου.

    4. Βελτιωτικό και καθαριστικό
    Βελτιώνει την ποιότητα του πετρελαίου και μειώνει τα κατάλοιπα άνθρακα στις βαλβίδες και τον θάλαμο καύσης. Βελτιώνει την καύση μειώνοντας τις τιμές καυσαερίων.


    Για κινητήρες βενζίνης

    1. Καθαριστικό συστήματος τροφοδοσίας και ομογενοποίηση 
    Απομακρύνει τα υπολείμματα λειτουργίας του συστήματος καυσίμου από το ρεζερβουάρ έως τους θαλάμους καύσης. Αφαιρεί τις βερνικοειδείς επικαθήσεις και τα αδιάλυτα που σχηματίζονται στις δεξαμενές καυσίμου. Ομογενοποιεί το νερό στο καύσιμο υπό μορφή γαλακτώματος- μίγμα κατάλληλο για καύση. Απομακρύνει ρητινώδη και κολλώδη υπολείμματα από τη γραμμή καυσίμου καθώς και υπολείμματα οπτάνθρακα από το άνω τμήμα του κυλίνδρου. Η αποτελεσματική και καθαρή καύση που προσφέρει, μειώνει το ποσοστό εκπομπών καυσαερίων και παρατείνει τη ζωή του κινητήρα.

    2. Βελτιωτικό αριθμού οκτανίων
    Αυξάνει τον αριθμό οκτανίων του καυσίμου, εξασφαλίζοντας σημαντική βελτίωση της ανταπόκρισης του κινητήρα.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Σχετικες επιχειρησεις