Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οθόνες αφής, σύνδεση με Smartphones,GPS,είναι πλέον βασικά accessories..

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ & ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ!

24/2/2017

Η ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο (in-car entertainment) έχει πάρει νέα μορφή. Οθόνες αφής, σύνδεση με Smartphones, εξελιγμένα και έξυπνα GPS, μέχρι πρόσφατα ήταν extra παροχές στις εκδόσεις πολυτελείας. Πλέον συγκαταλέγονται ανάμεσα στα βασικά accessories που οι καταναλωτές επιθυμούν να έχουν στο αυτοκίνητό τους.

Η ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο (in-car entertainment) έχει πάρει νέα μορφή, σύμφωνη με τα δεδομένα της εποχής κάτι που βέβαια οφείλεται και στην τεχνολογική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Οθόνες αφής, σύνδεση με Smartphones, εξελιγμένα και έξυπνα GPS, μέχρι πρόσφατα ήταν extra accessories στις εκδόσεις πολυτελείας. Πλέον συγκαταλέγονται ανάμεσα στα βασικά accessories αυτοκινήτου που οι καταναλωτές επιθυμούν να έχουν στο αυτοκίνητό τους.
Για παράδειγμα, ενώ παλιά τα συστήματα multimedia ήταν για να ακούς μουσική και να βλέπεις καμιά ταινία, σήμερα, μπορούν να παίξουν το ρόλο του δορυφορικού συστήματος πλοήγησης, ενός σύγχρονου υπολογιστή με δυνατότητα σύνδεσης στο internet, κάμερας οπισθοπορείας, τηλεφώνου, τηλεόρασης κτλ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις