Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

FOTIN ΒΑΤ

Εξειδικευμένο κέντρο μπαταρίας

9/10/2020

Στην εταιρεία FOTIN ΒΑΤ οι μπαταρίες υψηλής ποιότητας συνδυάζονται με τις καλύτερες τιμές με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Με αντικείμενο την εισαγωγή και το εμπόριο μπαταριών αυτοκινήτων, φορτηγών, επαγγελματικών μηχανημάτων και σκαφών θαλάσσης, η FOTIN ΒΑΤ μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη ανεξάρτητα από τον τύπο του οχήματος. Στο κατάστημα στο Αιγάλεω θα βρείτε όλους τους τύπους μπαταριών της ΤΑΒ που με έδρα τη Σλοβενία είναι σήμερα ένας από τους πιο καταξιωμένους κατασκευαστές της Ευρώπης.

Η TAB μέσα από διαφορετικές σειρές μπαταριών καλύπτει διαφορετικές ανάγκες και εφαρμογές, ώστε να βρείτε σίγουρα αυτή που σας ταιριάζει. Αν για παράδειγμα θέλετε αυξημένη δύναμη κατά την εκκίνηση, αν το όχημά σας είναι εφοδιασμένο με σύστημα Start – Stop ή αν θέλετε μια μπαταρία που να μπορεί να τα βγάλει πέρα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, η TAB έχει τη λύση. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι τα προϊόντα της εξάγονται σε όλο τον κόσμο και καλύπτονται από 1 χρόνο εγγύηση.

Απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη μπαταρία του οχήματός σας και εκείνοι θα σας καθοδηγήσουν προκειμένου να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία είναι πάντα στη διάθεσή σας.



Στοιχεία επικοινωνίας
Επωνυμία: FOTIN BAT
Διεύθυνση: Ζωσιμάδων 66, Αιγάλεω Τ.Κ. 122 43
Τηλέφωνο: 210 5913811
Site: www.fotbat.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις