Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η μεγαλύτερη αγορά μπαταριών

Διαβάστηκε από 6572 αναγνώστες - 31/8/2021

Για να μη μείνεις ποτέ από ρεύμα. Στην ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ θα βρεις πλήρης γκάμα μπαταριών για παντός είδους χρήση, καθώς και φορτιστές, λιπαντικά και χημικά σε χαμηλές τιμές και πάντα με την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Η ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ είναι ένα κατάστημα που ειδικεύεται στον τομέα των μπαταριών από το 1970! Με συνεχή ανανέωση και βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων πάντα με γνώμονα τις εξελίξεις της αυτοκίνησης που πλέον τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν μεγάλες απαιτήσεις ενέργειας.

Kοινοποίησε το »

 
Στο κατάστημα που εδρεύει στην Ραφήνα θα βρείτε κάθε είδους μπαταρία για αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, μηχανήματα, σκάφη, φωτοβολταικά συστήματα και πολλές άλλες εφαρμογές.
 
Υπάρχει επίσης μεγάλη γκάμα σε είδη αυτοκινήτου όπως λάμπες, φίλτρα λαδιού, λιπαντικά Motul και Chempioil, φορτιστές υψηλής ποιότητας και δύναμης σε μεγάλη γκάμα επιλογών, εκκινητές NOCO υψηλών απαιτήσεων και πολλά άλλα είδη για το εσωτερικό και εξωτερικό του αυτοκινήτου σας!!

Επίσης η ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ προσφέρει την υπηρεσία τοποθέτησης μπαταρίας στον χώρο σας σε όσο το δυνατόν πιο σύντομο χρόνο γίνεται, εξυπηρετώντας όλες τι όμορες περιοχές.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: 24ο χλμ Λεωφ. Μαραθώνος Ραφήνα ΤΚ 190 09
Τηλέφωνα: 2294301516- 2294076212
Τηλέφωνο ανάγκης: 6937039582
Facebook: ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις