Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι καλύτερες μπαταρίες σε ασυναγώνιστες τιμές και με εγγύηση

16/8/2019

Η Elfa Batteries εδώ και 20 χρόνια πρωταγωνιστεί στο χώρο της μπαταρίας και των λιπαντικών, διατηρώντας υψηλές προδιαγραφές αλλά τις πιο χαμηλές τιμές. Με την προσθήκη Sparko η γκάμα είναι πλέον ασυναγώνιστη.

Η εταιρεία Elfa Batteries με έδρα στην Αθήνα και 20ετή εμπειρία και παρουσία στο χώρο, εξοπλίζει τους πελάτες της με ποικιλία προϊόντων, όλων των κορυφαίων κατασκευαστών και πάντα σε εξαιρετικές τιμές.

Βρείτε μπαταρίες, λιπαντικά και αναλώσιμα για κάθε όχημα όπως αυτοκίνητο, μηχανή, φορτηγό, σκάφος άλλα και για ειδικές εφαρμογές όπως ups, ανελκυστήρες και φωτοβολταϊκά. Μη χάνετε χρόνο ψάχνοντας αλλού καθώς εδώ θα βρείτε προιόντα μόνο άριστης ποιότητας και στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Συμβουλευτείτε το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας για την καλύτερη λύση στο πρόβλημά σας. Επικοινωνείστε και λύστε οποιαδήποτε απορία έχετε με στόχο να κάνετε την πιο συμφέρουσα για εσάς αγορά.

Βρείτε τα πάντα γύρω από:
Στην τεράστια γκάμα προστίθονται και οι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής μπαταρίες, Sparco. Μπείτε στο site και βρείτε χαρακτηριστικά, τιμές, διαθεσιμότητα με ένα κλικ εδώ και από την άνεση του σπιτιού σας.

Κάντε τις αγορές σας όσο πιο εύκολα γίνεται κερδίζοντας χρόνο και χρήμα. Μείνετε συντονισμένοι στο site και ανακαλύψτε καθημερινές προσφορές για το αυτοκίνητο και όχι μόνο! 


Επικοινωνία:
Επωνυμία: ELFA E.E, ΚΟΥΣΠΑ Σ. & ΣΙΑ Ε.Ε,
Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 381, 10443, Σεπόλια Αθήνα
Τηλ: 210-5122011
Site: www.elfabatteries.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις