Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μπαταρίες σε τεράστια ποικιλία και ασυναγώνιστες τιμές

30/7/2021

Αν ψάχνεις για μπαταρία, εδώ θα βρεις σίγουρα τη λύση! Η εταιρεία Σταματόπουλος πρωταγωνιστεί εδώ και 40 χρόνια στο χώρο της μπαταρίας, διατηρώντας υψηλές προδιαγραφές αλλά παράλληλα τις πιο χαμηλές τιμές.

Μείνατε από μπαταρία; Η εταιρεία Σταματόπουλος Μπαταρίες έχει πάντα την λύση! Δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο μπαταριών παντός τύπου, για αυτοκίνητα, σκάφη, φορτηγά, μοτοσικλέτες, γεωργικά μηχανήματα, καθώς και μπαταρίες ειδικού τύπου για τροχόσπιτα, φωτοβολταϊκά, ηχοσυστήματα, συναγερμούς ασφαλείας κ.α.

Kοινοποίησε το »


Με ένα τηλέφωνο, έρχεται άμεσα στον χώρο σας για την αντικατάσταση της παλιάς σας μπαταρίας! Συμβουλευτείτε το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας για την καλύτερη λύση στο πρόβλημά σας. Επικοινωνήστε και λύστε οποιαδήποτε απορία έχετε με στόχο να κάνετε την πιο συμφέρουσα για εσάς αγορά.

Στα καταστήματα της Σταματόπουλος Batteries θα βρείτε τεράστια  ποικιλία μπαταριών από τις πιο επώνυμες εταιρείες όπως: HANKOOK EXIDE SPARK BANNER VARTA BOSCH WINNER ATLAS ODYSSEY YUASA HAIJIU UNIBAT στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ τιμή  της αγοράς! Με γραπτή εγγύηση 2 ετών και δωρεάν έλεγχο και τοποθέτηση.

Τόσο η ποιότητα που διακρίνει τους προμηθευτές της, όσο και η αξιοπιστία της εταιρείας στην υποστήριξη και τους χρόνους παράδοσης αποτελούν βασικούς παράγοντες πάνω στους οποίους η Σταματόπουλος Batteries έχει οικοδομήσει με τους πελάτες της μια σχέση εμπιστοσύνης.

Μη χάνετε χρόνο ψάχνοντας αλλού καθώς εδώ θα βρείτε προϊόντα μόνο άριστης ποιότητας και στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Μπείτε στο site και βρείτε χαρακτηριστικά, τιμές, διαθεσιμότητα με ένα κλικ εδώ
 
1ο Κατάστημα
Διεύθυνση: Λεωφ. Κύπρου 41, Περιστέρι
Τηλ.: 210-5755496
Fax: 210-5755496
 
2ο Κατάστημα
Διεύθυνση:  Λεωφ. Γαλατσίου 92, Γαλάτσι
Τηλ.:  210-2131859
Fax:  210-2131859
 
3ο Κατάστημα
Διεύθυνση:  Λεωφ. Δεκελείας 231, Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλ.:  210-2725217
Fax:  210-2725217
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις