Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εκεί που θα «ξεκαπνίζει» ο κινητήρας σου

Διαβάστηκε από 7939 αναγνώστες - 19/9/2018

Ο κινητήρας σας παίρνει νέα πνοή και «ξεκαπνίζει» με τον σωστό εξοπλισμό στο σωστό σημείο.

Η εταιρεία Autounit Βεκρής εδρεύει στην Λ. Βουλιαγμένης 151 και Σοφοκλέους (Γλυφάδα), σε σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις. Η 25ετή εμπειρία στο χώρο, σε συνδυασμό με το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου, εξασφαλίζοντας την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος με εξαιρετικά, άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα.

Ξεκάπνισμα κινητήρα μέσα σε 30 λεπτά!
Συμαντική η νέα συνεργασία με την CarbonOff, καθώς πλέον στο κατάστημα μπορείτε να καθαρίσετε και να ξεκαπνίσετε τον κινητήρα σας μέσα σε 30 λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα αισθητά κατά τα πρώτα λεπτά οδήγησης του οχήματος ενώ η συμπεριφορά του επανέρχεται σε πρώιμα στάδια. Για τα τυπικά, ο καθαρισμός του άνθρακα ή ξεκαρβούνιασμα των κινητήρων επιτυγχάνεται με την χρήση υψηλής τεχνολογίας γεννητριών Υδρογόνου, οι οποίες παράγουν Υδρογόνο και Οξυγόνο (HHO) από καθαρό νερό με την μέθοδο της ηλεκτρόλυσης, διοχετεύοντας τα παράγωγα αέρια στην εισαγωγή του κινητήρα για όση ώρα διαρκεί ο καθαρισμός.

Service
Το τμήμα του service αποτελείται από ομάδα τεχνικών που έχει επιλεγεί ανάμεσα από τους καλύτερους και βρίσκεται υπό συνεχή εκπαίδευση και, επίσης, διασφαλίζει ότι κάθε εργασία service που θα κριθεί απαραίτητη, θα τηρεί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Το συνεργείο είναι εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα τρίτης γενιάς και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ειδικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης που ανταποκρίνονται στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Η Autounit Βεκρής  με την 25ετή εμπειρία στην κεντρική αντιπροσωπεία Ελλάδος, σε συνδυασμό με το εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, επιτυγχάνοντας την πλήρη διασφάλιση της αξιοπιστίας των αυτοκινήτων Peugeot.

Στις υπηρεσίες θα βρείτε μεταξύ άλλων:
  • ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
  • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ
  • ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ
  • ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΦΡΕΟΝ A/C
  • ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ
  • ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ
  • ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ – ΒΑΦΕΙΟ
  • ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
  • ΕΛΑΣΤΙΚΑ
  • CarbonOff, ξεκάπνισμα κινητήρα σε 30 λεπτά με χρήση υδρογόνου
Τέλος, εκτός από τις υπηρεσίες έχετε τη δυνατότητα αγοράς αυτοκινήτου καθώς στην Autounit Βεκρής γίνεται και εμπορία αυτοκινήτων. Με τη βοηθεία των ειδικών μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!
 
 

Επικοινωνία
Επωνυμία: ΒΕΚΡΗΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (AUTOUNIT)
Περιοχή: Γλυφάδα
Διεύθυνση: Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 151 & ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 6
Τηλ: 2108982100
Email: [email protected]
Website: http://autovekris.gr/
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις