Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι γερμανικές μπαταρίες Berga διαθέσιμες στη Novitron

Διαβάστηκε από 7818 αναγνώστες - 13/8/2021

Η Novitron εξουσιοδοτημένος διανομέας των λιπαντικών Mobil για την Ελλάδα, φέρνει και πάλι στην ελληνική αγορά τις μπαταρίες Berga.

Η Berga είναι μία Γερμανική μάρκα μπαταριών, η ιστορία της οποίας ξεκίνησε το 1927, μεταβάλλοντας σημαντικά τα δεδομένα της τότε ανθρώπινης μετακίνησης. Μέχρι σήμερα, παραμένει πιστή στην 80ετή παράδοση της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της, με την υψηλή ισχύ και την αξιοπιστία να αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της.

Kοινοποίησε το »


Είναι μάρκα της Clarios, η οποία κατέχει παγκοσμίως ηγετική θέση στην κατασκευή μπαταριών. Η διεθνής πείρα της, επιτρέπει στη Berga να εφαρμόζει στα προϊόντα της τις νέες τεχνολογίες. Σε συνεργασία με όλους τους ηγέτες κατασκευαστές, εξελίσσει τις μελλοντικές τάσεις, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψιν την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων. 



Οι μπαταρίες Berga διαφέρουν, καθώς κατασκευάζονται με την τεχνολογία Stamped Grid, η οποία προσφέρει σταθερά υψηλή απόδοση. Συγκεκριμένα, η μοναδική αυτή τεχνολογία παράγει πλέγματα που είναι ανθεκτικότερα στη διάβρωση και προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ εκκίνησης.

Η σειρά Berga διαθέτει μία πλήρη γκάμα μπαταριών για όλες τις ενεργειακές απαιτήσεις σύγχρονων και παλαιότερων οχημάτων επιβατικών και βαρέων. Οι τελευταίας τεχνολογίας μπαταρίες Berga Power-Block AGM δημιουργήθηκαν για οχήματα, όπου οι συμβατικές μπαταρίες φτάσουν στα όριά τους.



Συγκεκριμένα, πρόκειται για οχήματα με προηγμένο σύστημα Start-Stop, αλλά και για οχήματα μεσαίας και ανώτερης κατηγορίας με ύψιστες ενεργειακές απαιτήσεις. Επιπλέον, ένας μεγάλος αριθμός οχημάτων διαθέτει τις μπαταρίες AGM στον του αρχικό εξοπλισμό. Σε περίπτωση αντικατάστασης, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μόνο με μια νέα μπαταρία AGM.



Οι μπαταρίες Berga Power-Block EFB (Enhanced Flooded Battery) είναι κατάλληλες για επιβατικά οχήματα με απλό εξοπλισμό Start-Stop και υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις, ενώ για τα φορτηγά καλύπτει όχι μόνο τις υψηλές τεχνικές απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά και τις ενεργειακές ανάγκες σε περίπτωση διανυκτέρευσης με στάνταρ λειτουργία hotel.

Novitron Α.Ε.                                                                                                                                                                                            
Εξουσιοδοτημένος Διανομέας Mobil                              
Φώκαιας 2. 185 47 Πειραιάς, Ελλάδα                                                               
Τηλ. + 30 210 4814860                                                                                                   
Φαξ. + 30 210 4814813
[email protected] 
www.novitron.gr

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις