Από την μικρότερη επισκευή, μέχρι ολική βαφή

Διαβάστηκε από 1372 αναγνώστες - 7/5/2019

Εξαιρετικές τιμές, αυτοκίνητο αντικατάστασης και πάντα εντός χρονοδιαγράμματος. Στο φανοποιείο Costantino Cars το αμάξι σας, θα ξαναβρεί την λάμψη που έχει χάσει και εσείς το χαμόγελο σας.

 
 

Τράκαρες; Επισκεύασε το οικονομικά εδώ

Από τις ελάχιστες επιχειρήσεις που αφήνουν το site τους ανοικτό για σχόλια από τον καθένα, καθώς δεν έχει τίποτα να κρύψει. Η εξαιρετική ποιότητα στην δουλειά, οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες και φυσικά η συνεργασία με όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες, έχουν κάνει το φανοποιείο Costantino Cars γνωστό σε όλα τα πέριξ της Αττικής.

Τι να περιμένετε το φανοποιείο Costantino Cars;
- Απευθείας είσπραξη από τις ασφαλιστικές εταιρείες
Σε περίπτωση τρακαρίσματος που δεν ευθύνεστε, η εταιρία αναλαμβάνει την πληρωμή από την ασφαλιστική σας εταιρία, χωρίς δηλαδή να εκταμιεύσετε χρήματα και απαλλάσσοντάς σας έτσι από τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται για την αποζημίωσή σας. 
 
- Παροχή δωρεάν αυτοκινήτου αντικατάστασης
Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο προς επισκευή πρέπει να παραμείνει παραπάνω από μία ημέρα στο συνεργείο, αυτοκίνητο αντικατάστασης σας δίνεται αμέσως.
 
- Δυνατότητα παραλαβής αυτοκινήτου από το χώρο σας
Εφόσον ο διαθέσιμος χρόνος σας είναι περιορισμένος, ή το αυτοκίνητο δεν έχει τρόπο να έρθει στο συνεργείο, τότε η εταιρία Costantino Cars είναι σε θέση να το παραλάβει από τον χώρο σας.
 
Διορθώστε ή δώστε νέα λάμψη στο αυτοκίνητο σας, στο φανοποιείο Costantino Cars.
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Costantino Cars
Διεύθυνση: Πηγάσου Φυλής 2 Καματερό 134 51
Τηλ: 2102321200
Site:  https://costantinocars.business.site/website/costantinocars/
 

Σχετικες Ειδησεις