Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σιγουριά, Βουλαλάς

2/6/2017

Η Γ.ΒΟΥΛΑΛΑΣ ΕΠΕ παρέχει οικονομικές και σωστές λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα του αυτοκινήτου από το 1971

Μοναδικός στόχος, να μείνει ο πελάτης ικανοποιημένος από απόδοση ασφάλεια και φυσικά τιμές.

Στις εγκαταστάσεις της Γ.Βουλαλάς  μπορεί να βρει κανείς τα πάντα σε σχέση με τα ανταλλακτικά που υπάρχουν στην αγορά, για κάθε Οpel, τα οποία πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αντοχής και μπορούν να καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Σε ότι αφορά το service τα πλεονεκτήματα που παρέχει η εταιρεία είναι πολλά, καθώς οι τιμές είναι σε πολύ λογικά πλαίσια, ενώ τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται είναι γνήσια Opel χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη ποιότητά τους.

Επιπλέον οι μηχανικοί είναι απολύτως καταρτισμένοι και χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό που προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στον πελάτη, που επιλέγει να πραγματοποιήσει εκεί το service του αυτοκινήτου του.

Η Γ.ΒΟΥΛΑΛΑΣ ΕΠΕ καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να βρεθεί στις εγκαταστάσεις της και να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της, όντας σίγουρη ότι όλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι.    
Όντας μία οικογενειακή επιχείρηση, ξέρει να σέβεται το πελάτη και να τηρεί όλες τις προδιαγραφές της μεγαλύτερης μηχανοκίνητης οικογένειας που λέγεται Opel.

ΤΗΛ: 2102223362
Διεύθυνση: Λ. Πρωτοπαπαδάκη 60, Γαλάτσι
website: www.voulalas.opel-network.gr/

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις