Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανεβάστε την ένταση

20/7/2018

Ανεβάστε την ένταση στο αμάξι σας απολαμβάνοντας οδική και μουσική εμπειρία χάρη στο σωστό ηχοσύστημα.

Η Intersys φέρνει στο αμάξι σας μια νέα ηχητική εμπειρία μέσα από το νέο DEH-S3000BT.

Εκμεταλλευτείτε στον μέγιστο βαθμό τη μουσική συλλογή σας με το DEH-S3000BT. Συντονιστείτε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς FM, ακούστε CD ή συνδέστε το smartphone σας (και άλλες συσκευές μουσικής) μέσω της θύρας USB ή Aux-In στην πρόσοψη. Επιπλέον, μπορείτε να τηλεφωνείτε χρησιμοποιώντας ανοικτή συνομιλία και να απολαμβάνετε ήχο υψηλής πιστότητας χάρη στο εξωτερικό μικρόφωνο που παρέχεται με το προϊόν.

Το ηχοσύστημα επιτρέπει ακόμη και τη σύνδεση δύο συσκευών Bluetooth ταυτόχρονα! Όσοι επιθυμούν πρόσθετες δυνατότητες Bluetooth μπορούν επίσης να στείλουν τα αγαπημένα τους κομμάτια στη μονάδα με streaming και να απολαύσουν αναπαραγωγή κρυστάλλινης καθαρότητας χάρη στην τεχνολογία Advanced Sound Retriever για Bluetooth.

Βυθιστείτε στον απόλυτα αγνό ήχο των ενσωματωμένων ενισχυτών του DEH-S3000BT, που παράγουν 4x50W ανόθευτης, αξιόπιστης ισχύος με τεχνολογία MOSFET. Εάν θέλετε περισσότερη ισχύ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις 2 εξόδους προενίσχυσης RCA για να συνδέσετε ένα subwoofer ή έναν πρόσθετο ενισχυτή για τα πίσω ηχεία.

Advanced Remote Control App (ARC)

Η εφαρμογή προηγμένου τηλεχειριστηρίου της Pioneer (Pioneer ARC) μετατρέπει το smartphone σας σε ένα ισχυρό τηλεχειριστήριο με οθόνη αφής, επιτρέποντάς σας  να χειρίζεστε και να προσαρμόζετε το συμβατό ηχοσύστημα Pioneer του αυτοκινήτου σας με ασφαλή και εύκολο τρόπο.

Spotify

Το Ράδιο-CD DEH-S3000BT είναι πλήρως συμβατό με το Spotify, τόσο με τη δωρεάν έκδοση όσο και με την Premium. Συνδέστε απλώς το Android smartphone σας και εξετάστε με ασφάλεια τις επιθυμητές λίστες αναπαραγωγής, τα άλμπουμ, τα κομμάτια και τους καλλιτέχνες χρησιμοποιώντας τους μηχανισμούς του DEH-S3000BT.

Επισκεφτείτε το www.intersys.gr και εξερευνήστε έναν κόσμο τεχνολογίας που αξίζει την προσοχή σας. Προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις για πολλαπλές επιλογές που θα δικαιώσουν τις προσδοκίες σας.

INTERSYS A.E. 

Θέση Ντοροβάτεζα, Μαρκόπουλο Μεσογαίας - Αττική, 190 03
www.intersys.gr  ○  www.opshop.gr  ○  www.intersysinsider.gr
Τηλ. (+30) 210 9554 355
[email protected]

Βρείτε περισσότερες επιλογές pioneer στο https://www.pioneer-car.eu/gr/gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις