Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
«Διαστημικό» το εσωτερικό με 3 οθόνες από άκρη σε άκρη του ταμπλό
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Διαστημικό» το εσωτερικό με 3 οθόνες από άκρη σε άκρη του ταμπλό

27/4/2024

Μπαίνοντας στην καμπίνα και αφού καθίσεις στο δερμάτινο άνετο πολυλειτουργικό κάθισμα με τη σωστή στήριξη σε όλο το σώμα, το πρώτο πράγμα που θα σου τραβήξει το βλέμμα και θα σε απορροφήσει είναι η τεράστια –προαιρετική- Hyperscreen MBUX οθόνη.

Ουσιαστικά πρόκειται για 3 διαφορετικές αλλά ταυτόχρονα ενσωματωμένες οθόνες που πιάνουν όλο το ταμπλό, με την κάθε μια να προσφέρει μοναδικές κι εντυπωσιακές δυνατότητες. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, διάστασης 12,3 ιντσών, μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τα θέλω του οδηγού, η κεντρική οθόνη μεγέθους 17,7 ιντσών είναι γρήγορη και εύχρηστη, με το μενού της να είναι σωστά δομημένο κι εύκολα κατανοητό, ενώ η τρίτη οθόνη έχει διάσταση 12,3 ίντσες και είναι υπεύθυνη αποκλειστικά για την ψυχαγωγία του συνοδηγού (παραμένει ανενεργή όταν το κάθισμα είναι άδειο, προβάλλοντας ένα επιλέξιμο από τον οδηγό screensaver).
Όντας μοντέλο με την επιμέλεια της AMG, οι ζώνες ασφαλείας είναι κόκκινες, ενισχύοντας τον sport χαρακτήρα του SUV.



Όπως αναφέραμε παραπάνω, μπορεί η Mercedes AMG EQE 43 4MATIC SUV να μην βγάζει τον ήχο των εξατμίσεων ενός θερμικού μοτέρ, όμως χάρη στο σύστημα AMG Sound Experience ο οδηγός θα απολαύσει στο βύθισμα του γκαζιού ένα τεχνητό ηχητικό κονσέρτο, το οποίο μοιάζει «διαστημικό» και έχει ρυθμιζόμενη σε τρία επίπεδα ακουστική χροιά.
Στον τομέα των χώρων, το επίπεδο πάτωμα και ο μεγάλος «αέρας» για τα κεφάλια και τα γόνατα των πίσω επιβατών σημαίνουν πως στο ηλεκτρικό SUV θα ταξιδέψουν αρχοντικά 5 ενήλικες επιβάτες. Οι θήκες για μικροαντικείμενα είναι πολλές, με αυτές που βρίσκονται στην κεντρική κονσόλα να είναι ιδιαίτερα ευρύχωρες.

Σελ.
1
Mercedes AMG EQE 43 4MATIC SUV: Επιβλητική, ήσυχη και καταιγιστική
Σελ.
2
Δοκιμάζουμε τη Mercedes AMG EQE 43 4MATIC SUV
Σελ.
3
«Διαστημικό» το εσωτερικό με 3 οθόνες από άκρη σε άκρη του ταμπλό
Σελ.
4
Η Mercedes AMG EQE 43 4MATIC SUV έχει 476 άλογα και 858 Nm ροπή
Σελ.
5
Από ήρεμη «κυρία» η EQE 43 SUV μετατρέπεται σε «τέρας» επιδόσεων