Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Γνώριμο το εσωτερικό του Compass με πιο πολύ έμφαση όμως σε αντιληπτή ποιότητα και την κομψή αισθητική. Η τραπεζοειδής γραμμή πάνω από την κεντρική κονσόλα αντηχεί το σχήμα των θόλων και για τη Jeep αποτελεί μία από τις νέες σχεδιαστικές «υπογραφές» της Jeep.

Μεγάλη η οθόνη στο κέντρο του ταμπλό: Υποστηρίζει όλο το infotainment και την πλοήγηση.

Πολύ προσεγμένες έδειξαν οι χωροταξικές παροχές του Compass, ειδικά προς τους επιβάτες.

Εσωτερικό - Χώροι

Διαβάστηκε από 12457 αναγνώστες - 11/7/2017

Το νέο Compass υιοθετεί μια γνώριμη βάση λόγω Renegade, αλλά με τη διαφορά ότι εδώ είναι λίγο πιο λεπτεπίλεπτη και πιο κομψή. Το ταμπλό χαρακτηρίζεται από την κεντρική οθόνη του infotainment (έως 8,4 ίντσες ανάλογα με τον εξοπλισμό), αλλά και με ένα αρκετά μεγάλο μόνιτορ στο κέντρο του πίνακα οργάνων. Από πλευράς ποιότητας, το εσωτερικό έχει premium βλέψεις, αφού τα υλικά είναι μαλακά σχεδόν σε κάθε σημείο, ενώ η συναρμολόγηση είναι προσεγμένη με το ταμπλό να παραμένει χωρίς ηχητικές «αντιδράσεις» και στο χώμα. 

Χώροι
Κυρίως το αυξημένο μεταξόνιο σε σχέση με την εικόνα που δίνει το Renegade είναι αυτό που θα παρατηρήσει ο επιβάτης κατά την πρώτη επιβίβαση στο πίσω κάθισμα του Compass. Ο χώρος για τα πόδια είναι πολύ μεγάλος, ενώ και για τους ώμους ή για το κεφάλι δεν υπάρχει κανένα παράπονο. Το δε πορτ-μπαγκάζ έχει καλό σχήμα, δείχνει λίγο ρηχό, αλλά έχει ρυθμιζόμενο δάπεδο σε τρεις θέσεις. Αυτές συνδέονται και με την παρουσία εφεδρικού τροχού ανάγκης, κανονικού ή κιτ επισκευής και δίνουν τιμές ωφέλιμου όγκου από 368, σε 388 και 438 λίτρα αντίστοιχα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ