Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με 115 ίππους, το Ibiza στην νέα του έκδοση είναι μια επιλογή που χαρίζει συγκινήσεις.

Οι τροχοί των 16 ιντσών κόβουν λίγη από την άνεση, αλλά συμβάλλουν αποφασιστικά στο καλύτερο κράτημα στο δρόμο.

Σε γνώριμα μονοπάτια εργονομίας και ποιότητας το εσωτερικό.

SEAT Ibiza 1,0 TSI 115 PS

19/10/2017

Αυτό είναι το σωστό! - Ένα γνωστό...αθλητικό σύνθημα, που όμως ταιριάζει «γάντι» με αυτή την έκδοση του Seat Ibiza, καθώς ο κινητήρας του είναι απλά «ταμάμ» με τον χαρακτήρα του, χαρίζοντας συγκινήσεις με την σπιρτάδα και την οδηγική συμπεριφορά του.

Κάποια πράγματα, απλά είναι...πιο σωστά από κάποια άλλα! Ένας δίλιτρος με τούρμπο μπορεί να είναι πιο κατάλληλος για μια μεσαία μπερλίνα αντί ενός 1.600άρη επίσης με τούρμπο. Στην περίπτωση του νέου Seat Ibiza, o TSI κινητήρας των 115 ίππων φαινόταν από «τα χαρτιά» ότι θα είναι καλύτερη επιλογή από την ίσου κυβισμού επιλογή των 95 ίππων. Μιλάμε για μια ξεκάθαρη περίπτωση όχι «downsizing», αλλά...Rightsizing!

Όπως θα διαβάσετε, δεν πέσαμε έξω αφού όλα δουλεύουν υπέρ της έκδοσης των 115 ίππων, όπως δείχνει και η δοκιμή μας εδώ. Ακόμα και η SEAT δουλεύει υπέρ της, αφού η διαφορά των μόλις 500 ευρώ ανάμεσα στις δύο εκδόσεις σπρώχνει ευγενικά αλλά αποφασιστικά τον υποψήφιο πελάτη προς την πιο δυνατή έκδοση. 

Η τιμή ξεκινά από 13.550 ευρώ, για το επιπέδο εξοπλισμού Style το οποίο είναι αρκετά καλά προετοιμασμένο. Να θυμήσουμε βέβαια και τα πακέτα λασναρίσματος τα οποία σε πολύ προσιτή τιμή δίνουν πολλές λύσεις. Για παράδειγμα στο όχημα της δοκιμής οι ζάντες 16 ιντσών και το καλό infotainment μαζί με πολλά ακόμα καλούδια τιμώνται μόλις 850 ευρώ από 2.380 που κοστίζουν κανονικά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις