Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Opel Rocks-e: Οδηγήσαμε το funky ηλεκτρικό!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Opel Rocks-e: Οδηγήσαμε το funky ηλεκτρικό!

3/7/2022

Οδηγήσαμε το Opel Rocks-e, που είναι ουσιαστικά το δίδυμο αδελφάκι του Citroen Ami και έχει λιλιπούτεια εμφάνιση, καθώς και ηλεκτρικό μοτέρ 8,2 ίππων.

Opel Rocks-e: Το «παιχνιδιάρικο» ηλεκτρικό που οδηγείς από τα 16

Το Opel Rocks-e είναι ουσιαστικά το δίδυμο αδελφάκι του Citroen Ami, που μπορεί να οδηγηθεί από 16χρονους και έχει λιλιπούτεια εμφάνιση και ηλεκτρικό μοτέρ 8,2 ίππων. Στο event «Test the Best» της AutoBILD που έγινε στην πίστα της Bridgestone, λίγο έξω από τη Ρώμη, το μικρό ξεχώριζε δίπλα στα υπόλοιπα «θηρία», και τραβούσε συνεχώς την προσοχή μας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Εμφάνιση: Ο ορισμός της απόλυτης συμμετρίας!




Βλέποντας το Opel Rocks-e, δεν μπορείς παρά να συμπαθήσεις τη γλυκιά «φάτσα» του. Σε αντίθεση με το Ami, που είναι σε ένα χρώμα, το Rocks-e που γνωρίσαμε στην Ιταλία είχε μαύρους εμπρός και πίσω προβόλους που «έδεναν» οπτικά με το αμάξωμα με διαγώνιες ρίγες.
Οι προφυλακτήρες είναι ακριβώς ίδιοι, όπως πανομοιότυπες είναι και οι πόρτες οδηγού-συνοδηγού, που ανοίγουν μάλιστα ανάποδα προκειμένου ο μεντεσές να είναι στην ίδια θέση. Έξυπνο, σίγουρα μειώνει το κόστος, προσδίδοντας τον απαιτούμενο funky χαρακτήρα στο αυτοκίνητο.

Έξυπνες λύσεις στο εσωτερικό, που χωράει άνετα 2 ενήλικες




Από μέσα, ο παιχνιδιάρικος σχεδιασμός του Rocks-e συνεχίζεται. Το ηλεκτρικό αυτοκινητάκι χωράει με άνεση 2 ενήλικες, και το trendy, πρακτικό design του υιοθετεί έξυπνες λύσεις, όπως η βάση του smartphone για να μετατρέψεις το κινητό σου σε infotainment.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις