Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αλλαγή στρατηγικής στα ονόματα  των ηλεκτρικών σκέφτεται η VW

Αλλαγή στρατηγικής στα ονόματα των ηλεκτρικών σκέφτεται η VW

27/10/2022

Το ενδεχόμενο να αλλάξει την στρατηγική με την οποία ονομάζει τα ID, ηλεκτρικά της μοντέλα σκέφτεται η Volkswagen!

Θέλει να προσθέσει το γράμμα Χ στα SUV

Η Volkswagen έχει ήδη παρουσιάσει αρκετά ηλεκτρικά μοντέλα με την ονομασία ID και κάποιον αριθμό ως συνοδευτικό. Ωστόσο η στρατηγική αυτή δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί μελλοντικά, ειδικότερα από τη στιγμή που η γκάμα της θα πολλαπλασιαστεί. Στο πλαίσιο αυτό τα ηλεκτρικά SUV της Volkswagen θα μπορούσαν στο μέλλον να ονομάζονται ID X, προκειμένου η εταιρεία να διασφαλίσει ότι η οικογένεια των μοντέλων της θα είναι εύκολα κατανοητή στις αγορές σε όλο τον κόσμο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δηλώσεις από τον επικεφαλής της VW

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της VW, Thomas Schafer, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφορικά με τη χρήση του γράμματος Χ στις ονομασίες των ηλεκτρικών ID SUV ανέφερε: «Είναι μια επιλογή και όχι απίθανη επιλογή το ότι το τμήμα SUV θα λέγεται X, αλλά δεν είναι 100% σίγουρο».

Το ID 3 X ίσως κάνει την αρχή

Σήμερα, η Volkswagen διαθέτει δύο ηλεκτρικά SUV ID προς πώληση στην Ευρώπη, τα Volkswagen ID 4 και Volkswagen ID 5, ενώ το ID 6 πωλείται στην Κίνα. Σύμφωνα με τις φήμες δεν αποκλείεται λοιπόν το φημολογούμενο για το 2025 SUV, που αναμένεται να είναι παράγωγο του ID 3, για να «κάθεται» δίπλα στο χάτσμπακ, να είναι το πρώτο μοντέλο που θα βασίζεται στη νέα ονοματολογία και να λέγεται ID 3 X.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις