Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ευρωπαϊκό λανσάρισμα για το Hyundai Ioniq 6 First Edition
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ευρωπαϊκό λανσάρισμα για το Hyundai Ioniq 6 First Edition

31/10/2022

Το Hyundai Ioniq 6 First Edition ντεμπουτάρει στην ευρωπαϊκή αγορά σε μία ειδική έκδοση, που περιορίζεται στις 2.500 μονάδες.

Λανσάρισμα για το Ioniq 6

Τον περασμένο Ιούλιο η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 6 και σήμερα ήρθε η ώρα να κάνει το ευρωπαϊκό του λανσάρισμα. Η αρχή γίνεται με την ειδική έκδοση First Edition, με την κορεατική μάρκα να κατασκευάζει μόλις 2.500 μονάδες. Τα συγκεκριμένα μοντέλα θα διατεθούν στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Νορβηγία και την Ολλανδία. Οι παραγγελίες ξεκινούν ηλεκτρονικά στις 9 Νοεμβρίου.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με 20άρες ζάντες και πολλά χρώματα

Το Ioniq 6 First Edition, θα εξοπλίζεται από τροχούς 20 ιντσών, τα σήματα της Hyundai είναι από μαύρο αλουμίνιο και το μοντέλο θα προσφερθεί στα εξής χρώματα: Biophilic Blue Pearl, Serenity White Pearl, Nocturne Grey Metallic και Gravity Gold Matte.

Με καρό θέμα το εσωτερικό

Το εσωτερικό θα έχει με τη σειρά του μαύρες αποχρώσεις. Τα καθίσματα θα καλύπτονται από αποκλειστικό μείγμα δέρματος και υφάσματος, ενώ το καρό σχέδιο στις πλάτες θα εμφανίζεται και στα πατάκια που είναι κατασκευασμένα από Econyl. Το ταμπλό και τα υπόλοιπα πάνελ είναι μαύρα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις