Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στην Ευρώπη το κινέζικο BYD Seal
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην Ευρώπη το κινέζικο BYD Seal

18/10/2022

Η BYD ήρθε στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πλέον μεγαλώνει το αποτύπωμά της στην «γηραιά ήπειρο» ανακοινώνοντας την έλευση του ηλεκτρικού σεντάν Seal, που θα προστεθεί στην γκάμα της!

Μεγαλώνει η BYD

H κινεζική BYD έκανε πρεμιέρα στην ελληνική αγορά με δύο αμιγώς ηλεκτρικά επαγγελματικά μοντέλα, ενώ νωρίτερα η φίρμα είχε ανακοινώσει τις πρώτες τιμές για τα τρία επιβατικά της αυτοκίνητα, Atto 3, Tang και Han που προσφέρει στην Ευρώπη.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Έρχεται το ηλεκτρικό σεντάν, Seal

Η ασιατική μάρκα όμως δεν σταματά εκεί καθώς από το Παρίσι και την Έκθεση Αυτοκινήτου, όπου και συμμετέχει, ανακοίνωσε ότι στην γκάμα των μοντέλων της στην ευρωπαϊκή αγορά θα βρίσκεται και το Seal. Το Seal είναι ένα ηλεκτρικό σεντάν μήκους 4.700 χλστ.. Βασίζεται στη νέα πλατφόρμα e-platform 3.0, την οποία χρησιμοποιεί και το Atto 3. Σε δηλώσεις του ο Pere Brugal, επικεφαλής πωλήσεων για την BYD στην Ευρώπη, είπε ότι δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία για την κυκλοφορία του Seal στην Ευρώπη, αλλά το χωρίς ρύπους μοντέλο θα βρίσκεται στην «γηραιά ήπειρο» μέσα στο επόμενο έτος.

Ενδεχομένως στην Ευρώπη και το Dolphin

Πέραν τούτου, ο Pere Brugal, είπε πως η BYD εξετάζει το ενδεχόμενο να λανσάρει και το μικρό αυτοκίνητο Dolphin. Το κινέζικο hatchback έχει μήκος 4.100 χλστ. και ύψος 1.570 χλστ. και «πατάει» στην ίδια πλατφόρμα 3.0 με τα Atto 3 και Seal. Η μεγαλύτερη μπαταρία που προσφέρεται στην Κίνα για το hatchback είναι 44,9 κιλοβατώρες, η οποία παρέχει αυτονομία για πάνω από 400 χιλιόμετρα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις