autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Tο Toyota Yaris, διαθέτει σύστημα πολυμέσων με την ονομασία Touch & Go, στην οθόνη του οποίου έχει συνδεθεί η κάμερα οπισθοπορείας. Οι χώροι είναι άφθονοι, με το επίπεδο πίσω πάτωμα να εξυπηρετεί ακόμα περισσότερο τη μεταφορά ενός 3ου ατόμου.

Tο σύστημα MyLink που έχει εξελιχθεί από την LG για λογαριασμό της Chevrolet. Συνδέεται με κινητό τηλέφωνο, είτε ασύρματα μέσω Bluetooth ή ενσύρματα μέσω της θύρας USB.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Jazz αποτελούν οι άνετοι χώροι των επιβατών του και το μεγάλο πορτ μπαγκάζ των 337 λίτρων.

Εσωτερικό

Διαβάστηκε από 30199 αναγνώστες

Ποιοτικό

Αξιοσημείωτη όμως είναι κι η εξέλιξη που έχει επιτευχθεί στον τομέα του εσωτερικού για κάθε μοντέλο. Γεγονός είναι πως, τα μικρά αυτοκίνητα πλέον διαθέτουν χώρους υπέρ του δέοντος ικανοποιητικούς που, σε πολλές περιπτώσεις, θυμίζουν αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας. Το Chevrolet Aveo, καταφέρνει να ξεχωρίσει, τόσο για την πληθώρα των προσφερόμενων χώρων, όσο και για το σύστημα MyLink που έχει εξελιχθεί από την LG για λογαριασμό της Chevrolet. Συνδέεται με κινητό τηλέφωνο, είτε ασύρματα μέσω Bluetooth ή ενσύρματα μέσω της θύρας USB. Στην έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών και μέσα από ελληνόγλωσσο μενού, προβάλλονται όλα τα δεδομένα του κινητού, όπως τηλεφωνικές επαφές, μουσικά και φωτογραφικά αρχεία και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο, ενώ αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει, είναι η υψηλή ανάλυση της οθόνης. Σε ό,τι έχει να κάνει με τους χώρους, οι επιβάτες σας δεν πρόκειται να σας γκρινιάξουν επΆ ουδενί, ενώ πλούσιος είναι κι ο χώρος αποσκευών με 290 λίτρα. Σε μικρή απόσταση ακολουθεί το Toyota Yaris. Κι αυτό διαθέτει σύστημα πολυμέσων με την ονομασία Touch & Go, στην οθόνη του οποίου έχει συνδεθεί η κάμερα οπισθοπορείας. Οι χώροι είναι άφθονοι, με το επίπεδο πίσω πάτωμα να εξυπηρετεί ακόμα περισσότερο την μεταφορά ενός 3ου ατόμου. Για τις αποσκευές, το αντίστοιχο τμήμα των 286 λτ. τοποθετείται άνω του μέσου όρου της κατηγορίας. Στο θάλαμο των επιβατών του Jazz, ξεχωρίζει ο μοντέρνος σχεδιασμός και η πρακτικότητα που παρέχουν οι πολλοί αποθηκευτικοί χώροι και θήκες για μικροαντικείμενα. Στα πλεονεκτήματα του Jazz περιλαμβάνονται άλλωστε οι άνετοι χώροι των επιβατών του και το μεγάλο πορτ μπαγκάζ των 337 λίτρων (399 λτ. με το χώρο κάτω από το δάπεδο).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ