autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Η αγορά ενός βενζινοκίνητου καινούργιου αυτοκινήτου αυτή τη στιγμή έχει περισσότερο όφελος από κάθε άλλη φορά.

    Συμπέρασμα

    Διαβάστηκε από 30202 αναγνώστες

    Η αγορά ενός βενζινοκίνητου καινούργιου αυτοκινήτου αυτή τη στιγμή έχει περισσότερο όφελος από κάθε άλλη φορά. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με την παροχή χαμηλότερων τιμών για τα βενζινοκίνητα μοντέλα, έναντι του ανταγωνισμού με το πολύ δημοφιλές εσχάτως, πετρέλαιο. Ουσιαστικά, ο συνδυασμός των τιμών αυτών, τόσο με κάποια έκπτωση, όσο και με το όφελος της απόσυρσης, έχει ως αποτέλεσμα σήμερα, να μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα βενζινοκίνητο μοντέλο στην πλέον συμφέρουσα τιμή των τελευταίων ετών. Βέβαια εκτός από την τιμή, τα σύγχρονα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα, ωφελημένα από την εξέλιξη της τεχνολογίας έρχονται με χαμηλούς κυβισμού turbo κινητήρες άμεσου ψεκασμού, που μειώνουν αρκετά την ψαλίδα της κατανάλωσης έναντι των πετρελαιοκίνητων. Όλο αυτό το downsizing δεν έχει επηρεάσει τις επιδόσεις των νέων μοντέλων, με την πλειοψηφία των αυτοκινήτων να διαθέτει καλές επιδόσεις, με μικρή όπως προείπαμε κατανάλωση καυσίμου, ενώ αναλόγως του κυβισμού που θα επιλέξετε μπορείτε να απαλλαγείται από τον φόβο των κρατικών επιβαρύνσεων. Μην ξεχνάτε ότι τα ασφάλιστρα επηρεάζονται από τον κυβισμό του κινητήρα, όποτε όσο το λιγότερο, τόσο το καλύτερο.
    Αυτό που πρέπει να κάνει ο τελικός αγοραστής είναι μια εκτεταμένη διερεύνηση αναγκών ώστε να κατασταλάξει στο μοντέλο εκείνο που τον γεμίζει πλήρως, τόσο εμφανισιακά, όσο και πρακτικά. 
    Βέβαια η τελική απόφαση θα είναι δύσκολο να παρθεί μιας κι ο ανταγωνισμός είναι σκληρός κι αυτό μόνο καλό είναι για τον υποψήφιο αγοραστή (αφού ξεπεράσει τη σπαζοκεφαλιά της τελικής επιλογής). 
    Ένα εκ των σημαντικότερων στοιχείων που θα επηρεάσει κάποιον για να αγοράσει ένα συγκεκριμένο μοντέλο, είναι αναμφίβολα η τεχνολογία που ενσωματώνεται πάνω στο εκάστοτε μοντέλο. Κι αυτό γιατί όσο τεχνολογικά προηγμένο είναι ένα μοντέλο τόσο λιγότερο δαπανά σε καύσιμο, αποδίδοντας παράλληλα κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιπλέον όλη αυτή η τεχνολογία που ενσωματώνεται πάνω σε ένα μοντέλο, το βοηθά να διατηρήσει μια υψηλή μεταπωλητική τιμή όταν θα έρθει η ώρα να το αποχωριστείτε. Όμως πέρα από την τεχνολογία, η προσφερόμενη άνεση… Επιπρόσθετα η άνεση, συνδυαζόμενη με την ασφαλή οδική συμπεριφορά είναι χαρακτηριστικό των περισσοτέρων νέων μοντέλων, η πλειοψηφία των οποίων ισορροπεί μεταξύ ποιότητας και δυναμισμού.
    Ένα ακόμα που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, είναι πως οι βενζινοκινητήρες όσο και τεχνολογικά προηγμένοι κι αν είναι, δεν συνεπάγεται ότι είναι ακριβοί σε συντήρηση. Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν, «ζυγίστε» πολύ καλά την τελική σας επιλογή και επιλέξτε το μοντέλο που έρχεται και «κουμπώνει» ακριβώς στα μέτρα σας. Όπως κι αν το κάνουμε the choice is yours…

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ