Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι κλοπές αυτοκινήτων, παρόλο που έχουν επιτευχθεί τεράστια άλματα στην αντικλεπτική προστασία τους.

Προστασία κατά της κλοπής

Διαβάστηκε από 14949 αναγνώστες - 8/3/2016

Μέρος της περιουσίας μας είναι και το αυτοκίνητό μας, το οποίο όμως βρίσκεται εκτεθειμένο στις «ορέξεις» του καθενός. Πώς μπορούμε να προστατευθούμε από τους επίδοξους ληστές;

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι κλοπές αυτοκινήτων, παρόλο που έχουν επιτευχθεί τεράστια άλματα στην αντικλεπτική προστασία τους. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει διότι και οι «επαγγελματίες» κλέφτες πλέον είναι εφοδιασμένοι με τα τελευταία τεχνολογικά συστήματα τα οποία μπορούν να απενεργοποιήσουν τις δικές σας «άμυνες». Βέβαια πρέπει να γίνει ένας σημαντικός διαχωρισμός στις κατηγορίες των κλεφτών. Υπάρχουν αυτοί που έχουν σκοπό να παραβιάσουν ένα όχημα με σκοπό να αφαιρέσουν οτιδήποτε έχει αξία και αυτοί που έχουν σκοπό την ολική κλοπή του.

Συναγερμοί αυτοκινήτου
Ένας τρόπος για να προστατεύσετε το αυτοκίνητό σας από την κλοπή είναι η τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού. Οι συναγερμοί διασφαλίζουν την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, ωστόσο συναγερμός από συναγερμό διαφέρει πολύ. Η διαφορά συστημάτων έγκειται αφενός στην επωνυμία της εταιρείας που θα επιλέξετε και αφετέρου στο πλήθος των λειτουργιών που θα διαθέτει η κεντρική μονάδα. 

Σε όλες τις περιπτώσεις, το σημείο στο οποίο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία, είναι η αξιοπιστία του συναγερμού που θα εγκαταστήσετε στο αυτοκίνητό σας. Ένα σύγχρονο σύστημα θα πρέπει να περιλαμβάνει κυλιόμενους κωδικούς, με προστασία αντιγραφής. Τελευταία έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά και τα πιο εξελιγμένα συστήματα, που ειδοποιούν τον κάτοχο του αυτοκινήτου για παραβίαση μέσω του κινητού τηλεφώνου του, ενώ πολλά συστήματα συνεργάζονται και με GPS εντοπίζοντας τη θέση που βρίσκεται.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις