Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα πάντα για μίζες και δυναμό

Διαβάστηκε από 8054 αναγνώστες - 25/10/2020

Εδώ και πολλά χρόνια ο ΜΙΧΑΛΗΣ αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο της μίζας και του δυναμό διαθέτοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία που απαιτεί η ενασχόληση με σημαντικά ηλεκτρικά εξαρτήματα του αυτοκινήτου.

Η μίζα και το δυναμό, αποτελούν δύο από τις πιο συνηθισμένες «πηγές» βλάβης και πολύ συχνά η αντικατάστασή τους είναι κοστοβόρα. Τα συχνότερα προβλήματα που εμφανίζει η μίζα είναι ότι «τρώγονται» τα καρβουνάκια που έχει ή ότι παρουσιάζει έλλειψη λίπανσης. Η επιδιόρθωση της μίζας συνήθως περιλαμβάνει αφαίρεση, πλύσιμο και λάδωμα ή και αλλαγή στα καρβουνάκια της.



Αντίστοιχα, το πιο συχνό πρόβλημα του δυναμό αφορά το σπάσιμο του ιμάντα στον οποίο το δυναμό στηρίζει την βασική του. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ αναλαμβάνει την επιδιόρθωση αυτών των προβλημάτων, όταν είναι τεχνικά δυνατό, ώστε να μη χρειαστεί να αλλάξετε μίζα ή δυναμό και να λύσετε το πρόβλημα με πολύ λιγότερα χρήματα.



Οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας διαθέτουν μεγάλη γκάμα από ετοιμοπαράδοτα δυναμό και μίζες, που καλύπτουν όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα και φορτηγά της αγοράς. Επίσης, ο ΜΙΧΑΛΗΣ αναλαμβάνει επισκευή και ανακατασκευή κομπρέσορα air condition για να λειτουργεί ο κλιματισμός του αυτοκινήτου σας όπως την πρώτη μέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Διεύθυνση: Κασσάνδρας 13, Βοτανικός
Τηλέφωνο: 2130 458734

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις