Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανταλλακτικά με εγγύηση στην Dounas car experts

12/8/2019

Από το 1975 τα πάντα για τα ανταλλακτικά με εγγύηση και μόνο τις καλύτερες τιμές. Βρείτε όσα ψάχνατε για το Mazda σας και όχι μόνο.

Η εταιρεία ΔΟΥΝΑΣ ιδρύθηκε το 1975 στην Πτολεμαϊδα με αντικείμενο την πώληση ανταλλακτικών αυτοκινήτων παντός τύπου καθώς και την επισκευή τους δημιουργώντας κάθετες μονάδες εξυπηρέτησης με συνεργείο , φανοποιείο και πώληση ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

25 χρόνια μετά με όπλα την εμπειρία και την επιτυχή της πορεία στην αγορά το 2000 σύναψε συνεργασία με την MAZDA Ελλάδας και έγινε ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ με καταστήματα τόσο στην Πτολεμαϊδα αλλά και στην Κοζάνη και Καστοριά όπου και έκτοτε εξυπηρετεί τους αγοραστές οχημάτων MAZDA με γνωμονα την καλύτερη, αρτιότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση τους.

Απο το 2014 και εν μέσω οικονομικής κρίσης η εταιρεία συνεχίζει την συνεργασία της με την MAZDA υπογράφοντας συμφωνία με την MAZDA ΑΥΣΤΡΙΑΣ για την εκπροσώπηση της μάρκας στον τομέα των γνήσιων ανταλλακτικών καθώς και της επίσημης συντήρησης των οχημάτων. Στην MAZDA ΔΟΥΝΑΣ θα βρείτε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά με την καλύτερη εγγύηηση και τιμή της αγοράς.

Επιπρόσθετα στην εταιρεία μας θα βρείτε ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ και ΑΞΕΣΟΥΑΡ για όλους τους τύπους οχημάτων σε ΓΝΗΣΙΑ – ΗΜΗΤΑΣΙΟΝ – ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Dounas car experts
Τηλ: 2463080600 – 2463022907
Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 119 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Website: http://www.dounas.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις