Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Απόλυτη εξειδίκευση στα Κορεάτικα ανταλλακτικά

Διαβάστηκε από 5645 αναγνώστες - 4/9/2019

Η εταιρεία Κορεατική βρίσκεται στον χώρο των ανταλλακτικών, των επισκευών και του after sales service από το 1996 με σκοπό την εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία γνήσιων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών Hyundai - Kia Motors καθώς και after market προϊόντων.

Η εταιρεία Κορεατική βρίσκεται στον χώρο των ανταλλακτικών, των επισκευών και του after sales service από το 1996 με σκοπό την εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία γνήσιων και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών Hyundai - Kia Motors καθώς και after market προϊόντων έχοντας όμως τα στελέχη της πείρα στην επιστήμη του αυτοκινήτου πάνω από 20 χρόνια. Συνεργάζεται με επιτυχία και συνέπεια με τις καλύτερες εταιρείες του χώρου.
 
Μπορείτε να επισκεφτείτε την Κορεατική στο κατάστημά τους στη Λ. Αθηνών. Επιπρόσθετα έχει ένα μεγάλο αριθμό συνεργατών που εξασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών και αγαθών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Σκοπός της Κορεατικής είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη πριν και μετά την πώληση, διατηρώντας παράλληλα μια προσωπική σχέση μαζί του με στόχο μια ποιοτική και διαρκή συνεργασία.
 
 Οι καλύτεροι... και με διαφορά!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: ΠΕΤΡΟΓΓΟΝΑΣ Π. -ΒΑΣΣΗΣ Ε. (ΕΥΡΩΚΟΡΕΑΤΙΚΗ)
Διεύθυνση: Λ. Αθηνών 183 - 12242 Αιγάλεω
Τηλ: 210 5980022, 210 5980707
Email: [email protected]
Website: www.eurokoreatiki.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις