Φανοποιεία αυτοκινήτων στην Παιανία - Silver Cars

Φανοποιεία αυτοκινήτων στην Παιανία - Silver Cars

Διαβάστηκε από 2463 αναγνώστες - 16/11/2021

Το φανοποιείο Silver Cars διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και τα κατάλληλα μηχανήματα ώστε να επαναφέρει το αυτοκίνητο σας σε κατάσταση καινούργιου.

H Silver Cars εδώ και χρόνια προσφέρει σε εσάς με τον καλύτερο και πιο οικονομικό τρόπο τις υπηρεσίες της σε θέματα φανοποιείας. Χρησιμοποιεί ασφαλή τεχνολογία, με σύγχρονα μηχανήματα, ενώ το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εργάζεται με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Κοινοποίησέ το »

 
Στην Silver Cars επισκευάζουν και συντηρούν τα αυτοκίνητα, δουλεύοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των κατασκευαστών και τηρώντας σχολαστικά τους κανόνες της σύγχρονης τεχνολογίας.
 
Το συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι ότι  φροντίζει να καλλιεργεί μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, που στηρίζεται στη συνεχή επικοινωνία.
 
Η Silver Cars κάνει λεπτομερή καταγραφή όλων όσων θα της αναφέρετε. Στη συνέχεια διενεργεί τεχνικό έλεγχο, αξιολογεί τα προβλήματα που εντοπίζει, σας ενημερώνει για το κόστος και αφού πάρει την έγκριση σας, αρχίζει τις εργασίες.
 
Επίσης, κατά την παράδοση, σας δείχνει όλα τα ανταλλακτικά που αντικαταστάθηκαν, σας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έγινε η αντικατάσταση και σας δίνει γραπτή αναφορά εργασιών.

H
Silver Cars συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες και αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες μέχρι την αποπληρωμή της ζημιάς.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφ. Σπατών 191 Παιανία ΤΚ 19002
Τηλ.: 210 6665376
Κιν.: 6975780348
Facebook
 
 
 

Κοινοποίησέ το »

Σχετικες επιχειρησεις