Φανοποιείο αυτοκινήτων στον Άγιο Δημήτριο - Κωνσταντάτος

Φανοποιείο αυτοκινήτων στον Άγιο Δημήτριο - Κωνσταντάτος

Διαβάστηκε από 2391 αναγνώστες - 26/11/2021

Αν τράκαρες υπάρχει λύση. Τα 48 χρόνια εμπειρίας του φανοποιείου Γεράσιμος Κωνσταντάτος στην επισκευή και βαφή του αυτοκίνητου σας, αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για τις πιο αξιόπιστες λύσεις σε θέματα φανοποιείας.

Το φανοποιείο Γεράσιμος Κωνσταντάτος στον Άγιο Δημήτριο, δραστηριοποιείται τα τελευταία 48 χρόνια στον επισκευαστικό κλάδο του αυτοκινήτου.

Κοινοποίησέ το »


Εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές μεθόδους, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μέσα φανοποιείας και οτιδήποτε άλλο απαιτείται για την επισκευή του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από το μέγεθος της ζημιάς. 
 
Η ποιοτική εργασία, τα άριστα υλικά και η εμπειρία σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, καθιστούν το φανοποιείο Γεράσιμος Κωνσταντάτος ως πρώτη και τελευταία επιλογή στον τομέα της φανοποιείας και της βαφής. 
 
Επίσης, το φανοποιείο Γεράσιμος Κωνσταντάτος σας κάνει δωρεάν την εκτίμηση ζημιών και αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την διεκπεραίωση με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Παράλληλα, σε περίπτωση δικής σας υπαιτιότητας, σας διευκολύνει στον τρόπο πληρωμής.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Αγίας Βαρβάρας 142 Αγ. Δημήτριος ΤΚ 17342
Τηλέφωνο: 2109823706
Κινητό: 6974491313
 
 

Κοινοποίησέ το »

Σχετικες επιχειρησεις