autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Το Ecocar Yudo έχει στυλάτο σχεδιασμό και «μαζεμένες»  διαστάσεις
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Ecocar Yudo έχει στυλάτο σχεδιασμό και «μαζεμένες» διαστάσεις

21/5/2024

Η Ecocar, μια εταιρεία που είναι γνωστή για τα ηλεκτρικά microcars που προσφέρει στην Ελλάδα, έχει πλέον διαθέσιμο το πρώτο «κανονικό» αυτοκίνητο της γκάμας της, το οποίο είναι το Yudo, ένα μοντέλο που ανήκει στην κατηγορία των μικρών SUV και εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα 94 ίππων.

Το Ecocar Yudo σε κερδίζει με το design του, το οποίο είναι αρκετά μοντέρνο και παράλληλα κομψό. Τα εμπρόσθια φανάρια είναι δυναμικά και χαρίζουν στο αυτοκίνητο ένα «συνοφρυωμένο» look, ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται η θύρα της φόρτισης, κάτι που σε συνδυασμό με την έλλειψη γρίλιας υποδηλώνει την ηλεκτρική «φύση» του μικρού SUV.
Ο προφυλακτήρας  διαθέτει αεροδυναμικά ανοίγματα στις άκρες του, τα οποία στοχεύουν στη μείωση των αντιστάσεων.



Το πλαϊνό μέρος του Ecocar Yudo διέπεται από νευρώσεις, κάτι που ισχύει και για το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, το οποίο είναι αρκετά σπορτίφ. Τα φανάρια προεξέχουν από το αμάξωμα και ενώνονται μεταξύ τους μέσω μιας κόκκινης λωρίδας που ενισχύει το πλάτος του μοντέλου.  Ακριβώς από κάτω βρίσκεται ο αρκετά μυώδης προφυλακτήρας, ο οποίος σε συνδυασμό με την τονισμένη αεροτομή, που είναι εμπνευσμένη από τα αυτιά του λαγού, αυξάνουν το δυναμισμό του Yudo.

Οι διαστάσεις του ηλεκτρικού μικρού SUV είναι περιορισμένες, με το μήκος να είναι 4,04 μέτρα, κάτι που αυξάνει την ευελιξία του Ecocar Yudo στην πόλη. Η απόσταση από το έδαφος είναι 16,5 εκατοστά, γεγονός που επιτρέπει στο μοντέλο να κινηθεί σε ήπια εκτός δρόμου μονοπάτια, ενώ οι ζάντες αλουμινίου έχουν διάσταση 17 ίντσες.

Σελ.
1
Ecocar Yudo: Πόσο καλό είναι το ηλεκτρικό SUV πόλης;
Σελ.
2
Το Ecocar Yudo έχει στυλάτο σχεδιασμό και «μαζεμένες» διαστάσεις
Σελ.
3
Εσωτερικό με μπόλικη τεχνολογία και χώρους για 4 ενήλικες
Σελ.
4
Η μπαταρία του Ecocar Yudo έχει αυτονομία 315 χλμ, η τελική ταχύτητα είναι 130 χλμ/ώρα
Σελ.
5
Το Ecocar Yudo είναι εστιασμένο για κίνηση στην πόλη, θα ταξιδέψει και σε ανοιχτό δρόμο