autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Εσωτερικό με μπόλικη τεχνολογία και χώρους για 4 ενήλικες
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εσωτερικό με μπόλικη τεχνολογία και χώρους για 4 ενήλικες

21/5/2024

Η καμπίνα του Ecocar Yudo είναι καλοσχεδιασμένη, με αισθητική που τείνει στο minimal. Το ταμπλό είναι καλόγουστο, με μια οριζόντια φάσα με εφέ ξύλου να το διατρέχει κατά πλάτος και μια φωτιζόμενη λωρίδα να δημιουργεί μια ωραία ατμόσφαιρα το βράδυ.

Ακριβώς από πάνω δεσπόζει η έγχρωμη οθόνη αφής που έχει διάσταση 12,3 ίντσες και υψηλή ανάλυση. Το σύστημα infotainment έχει όμορφο περιβάλλον και μέσω αυτού γίνονται όλες οι ρυθμίσεις, από το ηχοσύστημα και τον κλιματισμό μέχρι τις διαφορετικές επιλογές για το αυτοκίνητο. Ο 8πύρηνος επεξεργαστής Snapdragon φροντίζει για τη γρήγορη λειτουργία του λογισμικού, ενώ το ανθρωποειδές ον που «κατοικεί» στην κεντρική οθόνη αποτελεί μια ευχάριστη νότα, ειδικά σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος, χωρίς να τραβάει την προσοχή του οδηγού.
Πίσω από το τιμόνι υπάρχει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 7 ιντσών, που έχει απλή εμφάνιση και διαθέτει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις για την κατάσταση του οχήματος.



Στο αυτοκίνητο θα ταξιδέψουν με άνεση 4 ενήλικες επιβάτες, με τον «αέρα» για τα κεφάλια και τα πόδια των πίσω να είναι αρκετός ακόμα και για άτομα υψηλότερα του μέσου όρου. Εντός της καμπίνας υπάρχουν διάφορες βολικές θήκες για μικροαντικείμενα, με τον χώρο κάτω από το υποβραχιόνιο να είναι βαθύς. Όσον αφορά στο πορτ-μπαγκάζ, αυτό έχει χωρητικότητα 310 λίτρα.

Σελ.
1
Ecocar Yudo: Πόσο καλό είναι το ηλεκτρικό SUV πόλης;
Σελ.
2
Το Ecocar Yudo έχει στυλάτο σχεδιασμό και «μαζεμένες» διαστάσεις
Σελ.
3
Εσωτερικό με μπόλικη τεχνολογία και χώρους για 4 ενήλικες
Σελ.
4
Η μπαταρία του Ecocar Yudo έχει αυτονομία 315 χλμ, η τελική ταχύτητα είναι 130 χλμ/ώρα
Σελ.
5
Το Ecocar Yudo είναι εστιασμένο για κίνηση στην πόλη, θα ταξιδέψει και σε ανοιχτό δρόμο