Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ξεκινούν προπαραγγελίες στην Ελλάδα για το ηλεκτρικό Next e.Go life
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ξεκινούν προπαραγγελίες στην Ελλάδα για το ηλεκτρικό Next e.Go life

13/10/2021

Η γερμανική εταιρεία που δρομολογεί τη δημιουργία εργοστασίου στη χώρα μας, παρουσίασε το ηλεκτρικό της αυτοκίνητο.

Η γερμανική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών Next Go Mobile, που δρομολογεί τη δημιουργία εργοστασίου και στη χώρα μας, παρουσίασε το ηλεκτρικό της αυτοκίνητο και προχώρησε σε ανακοινώσεις.

Κοινοποίησέ το »


Εργοστάσιο στη χώρα μας και προφανώς θέσεις εργασίας

Πρόκειται για την εταιρεία που  τον Δεκέμβριο του 2020 που υπέγραψε συμφωνία με την Enterprise Greece για την δημιουργία εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικών στην Ελλάδα.  Αυτό φημολογείται πως θα έχει ετήσια παραγωγή από 30.000 έως 45.000 αυτοκίνητα, ενώ θα απασχολεί άμεσα 1.000 άτομα και έμμεσα 5.500. Πέρα από την παραγωγή του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα διεθνές Customer Experience Center και R&D για την έρευνα των επιπτώσεων των μπαταριών, του θερμού κλίματος στη χώρα και τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Παράλληλα, η εταιρεία αναπτύσσει τις υποδομές πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, για να υποστηρίξει την επέκτασή της στην Ελλάδα.


Προπαραγγελίες για την Ελλάδα, στα 20.000 ευρώ με κρατική επιδότηση

Στην εκδήλωση, η e.GO ανακοίνωσε πως οι Έλληνες καταναλωτές σύντομα μπορούν να ξεκινήσουν τις προπαραγγελίες για το e.GO Life από το εργοστάσιο της Γερμανίας, το οποίο βρίσκεται ήδη σε παραγωγή, και αναμένεται να παραδοθούν μέχρι το τέλος του 2022. Στη Γερμανία το e.Go Life ξεκινά από τα 26.560 ευρώ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην Ελλάδα θα κοστίζει κοντά στα 20.000 ευρώ  συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης.


Ανθεκτικό, στιβαρό και νέας γενιάς ηλεκτρικό πόλης με ασφάλεια

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να ενημερωθούν για ένα το e.GO Life, το βιώσιμο και ανθεκτικό, νέας γενιάς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης. Το e.GO απαρτίζεται από ένα στιβαρό πλαίσιο από αλουμίνιο και ανθεκτικό εξωτερικό πολυμερές αμάξωμα , που προσδίδουν στο μικρό ηλεκτρικό σημαντική ασφάλεια, σημαντικά μεγαλύτερο κύκλο ζωής και χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.


Ευρύχωρο, ιταλικό design και αυτονομία 220χλμ

Πίσω από το σχεδιασμό του αυτοκινήτου βρίσκεται η Ιταλική οικογένεια σχεδιαστών Spada, γνωστή για μερικά από τα πιο θρυλικά σχέδια εδώ και πολλές δεκαετίες. Ευρύχωρο με 4 καθίσματα, υψηλότερη θέαση και έξυπνο σχεδιασμό μπαταρίας, το e.GO Life έχει αυτονομία πόλης 220 χλμ. και τελική ταχύτητα 122 χλμ/ώρα. Μπορεί να φορτιστεί σε συμβατικές πρίζες ή σε standard 11Kw wall box σε περίπου 2 ώρες, με βιώσιμο και οικονομικό τρόπο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι  ο Prof. Dr. Ulrich Hermann, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Next.e.GO Mobile δήλωσε αρκετά χαρούμενος για την έναρξη της πορείας της εταιρίας στην Ελλάδα. Τόνισε ότι, το συγκεκριμένο ξεχωριστό ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα ταιριάξει απόλυτα στην ελληνική αγορά και στον έντονο τρόπο ζωής της, ενώ παράλληλα η εταιρία θα συνεισφέρει στην επίτευξη στόχων βιωσιμότητας και απαλλαγής από εκπομπές ρύπων. ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις