Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Λίγες οι αλλαγές στο εξωτερικό, αλλά αρκούν για να κάνουν τη διαφορά
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Λίγες οι αλλαγές στο εξωτερικό, αλλά αρκούν για να κάνουν τη διαφορά

25/8/2024

Η Peugeot ανανέωσε πρόσφατα το 208, με τις αλλαγές να μην είναι μόνο εμφανισιακές, αλλά να επεκτείνονται και στα κινητήρια σύνολα. Μετά από την ήπια υβριδική έκδοση, τη δοκιμή της οποίας θα διαβάσετε εδώ, έχουμε στα χέρια μας το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο, το οποίο είναι ισχυρότερο από πριν και ταυτόχρονα έχει αναβαθμισμένη μπαταρία, για μεγαλύτερη αυτονομία.



Το design του γαλλικού μικρού παραμένει εντυπωσιακό, με τις αλλαγές να μην είναι πολλές, ωστόσο να είναι στοχευμένες και να διαφοροποιούν το φρεσκαρισμένο 208 από τα μοντέλα προ της ανανέωσης.
Πιο συγκεκριμένα, τα φώτα ημέρας στον προφυλακτήρα, που μέχρι τώρα είχαν το σχήμα «χαυλιοδόντων», έδωσαν τη θέση τους σε τρεις «νυχιές» σε κάθε πλευρά, ενώ επανασχεδιασμένη είναι και η κεντρική γρίλια, η οποία επιπλέον φιλοξενεί το νέο λογότυπο της γαλλικής εταιρείας.

Περνώντας στο πίσω μέρος, οι φωτιζόμενες ευθείες γραμμές στο εσωτερικό των φαναριών είναι πλέον οριζόντιες αντί για κάθετες και η λέξη «PEUGEOT» στη μαύρη φάσα αποτελείται από μεγαλύτερα γράμματα.

Σελ.
1
Νέο Peugeot e-208: Με ανανεωμένη εμφάνιση και περισσότερη αυτονομία
Σελ.
2
Λίγες οι αλλαγές στο εξωτερικό, αλλά αρκούν για να κάνουν τη διαφορά
Σελ.
3
Με premium «αύρα» στο εσωτερικό και αναβαθμισμένο infotainment
Σελ.
4
Νέα μπαταρία και κινητήρας με μικρότερη κατανάλωση. Κάνεις 370 χλμ. με 1 φόρτιση
Σελ.
5
Στο δρόμο είναι σφικτό χωρίς να κουράζει και έχει δυνατά φρένα