Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Με premium «αύρα» στο εσωτερικό και αναβαθμισμένο infotainment
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με premium «αύρα» στο εσωτερικό και αναβαθμισμένο infotainment

25/8/2024

Το εσωτερικό του Peugeot e-208 συνεχίζει να αναβλύζει «αύρα» πολυτέλειας, απόρροια των ποιοτικών υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί και του σχεδιασμού, ο οποίος είναι φουτουριστικός και ταυτόχρονα οδηγοκεντρικός.

Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει η οθόνη αφής του συστήματος infotainment, η οποία είναι ελαφρώς στραμμένη προς τον οδηγό και πλέον έχει διάσταση 10 ίντσες από τη βασική έκδοση εξοπλισμού και έχει μεγαλύτερη ευκρίνεια σε σχέση με πριν. Το λειτουργικό του συστήματος πολυμέσων είναι αναβαθμισμένο, ενώ ακριβώς κάτω από την οθόνη παραμένουν οι άκρως λειτουργικοί και όμορφοι φυσικοί διακόπτες συντόμευσης, που αυξάνουν την εργονομία και διευκολύνουν το χειρισμό του infotainment.



Όσον αφορά στους χώρους του ανανεωμένου ηλεκτρικού Peugeot 208, αυτοί παραμένουν ως είχαν. Ο «αέρας» για τα γόνατα και τα κεφάλια των πίσω επιβατών είναι αρκετός ακόμα και για άτομα ψηλότερα του μέσου όρου, ενώ το πλάτος του πίσω καθίσματος είναι ικανοποιητικό για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Σε σχέση με τα θερμικά «αδελφάκια» του, το ηλεκτρικό Peugeot 208 έχει ελαφρώς περιορισμένο χώρο αποσκευών, ο οποίος έχει ωφέλιμο όγκο 265 λίτρα (352 λίτρα το πορτ-μπαγκάζ των ήπια υβριδικών και αμιγώς βενζινοκίνητων 208).

Σελ.
1
Νέο Peugeot e-208: Με ανανεωμένη εμφάνιση και περισσότερη αυτονομία
Σελ.
2
Λίγες οι αλλαγές στο εξωτερικό, αλλά αρκούν για να κάνουν τη διαφορά
Σελ.
3
Με premium «αύρα» στο εσωτερικό και αναβαθμισμένο infotainment
Σελ.
4
Νέα μπαταρία και κινητήρας με μικρότερη κατανάλωση. Κάνεις 370 χλμ. με 1 φόρτιση
Σελ.
5
Στο δρόμο είναι σφικτό χωρίς να κουράζει και έχει δυνατά φρένα