Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πρεμιέρα για την Mercedes EQE SUV και τις AMG εκδόσεις της!
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για την Mercedes EQE SUV και τις AMG εκδόσεις της!

17/10/2022

Η νέα ηλεκτρική Mercedes EQE SUV έκανε ντεμπούτο με αυτονομία έως 590 χιλιόμετρα και AMG εκδόσεις που ανεβάζουν την ισχύ έως τους 687 ίππους!

Νέο ηλεκτρικό στην γκάμα της Mercedes

Η Mercedes γέμισε ακόμα περισσότερο την γκάμα των ηλεκτρικών της μοντέλων παρουσιάζοντας επίσημα τη νέα EQE SUV. Μαζί με το τυπικό μοντέλο κυκλοφορεί και η ισχυρή Mercedes-AMG EQE SUV, που έχει τον τίτλο του πρώτου ηλεκτρικού SUV επιδόσεων της μάρκας.

Κοινοποίησέ το »

Στα 3.030 χλστ. το μεταξόνιο

Κάνοντας την αρχή από τις διαστάσεις της Mercedes EQE SUV, το SUV έχει μήκος 4.863 χλστ., πλάτος 1.940 χλστ., ύψος 1.686 χλστ. και μεταξόνιο 3.030 χλστ., το οποίο βοηθά το μοντέλο να προσφέρει ευρυχωρία στο εσωτερικό. Σε ότι αφορά το βάρος της ανέρχεται στα 2.600 κιλά. Ο χώρος αποσκευών μετράται στα 520 λίτρα με τα πίσω καθίσματα στην κανονική τους θέση και 1.675 λίτρα, όταν αυτά πέσουν.

Πλήθος τεχνολογιών

Η Mercedes EQE SUV ξεχωρίζει από την μπόλικη τεχνολογία με την οποία προσφέρεται. Η επιλογή της τεράστιας οθόνης στο ταμπλό μέσω του MBUX Hyperscreen είναι παρούσα, όπως επίσης και το premium ηχοσύστημα Dolby Atmos, αλλά και ένα σύστημα φιλτραρίσματος αέρα. Οι ασύρματες ενημερώσεις (over-the-air) κρατούν ενημερωμένο το μοντέλο, ενώ μελλοντικά θα βοηθήσουν στην ενεργοποίηση ορισμένων λειτουργιών, όπως το Intelligent Park Pilot, το οποίο επιτρέπει στο αυτοκίνητο να παρκάρει αυτόματα. Το σύστημα πλοήγησης μπορεί να χαρτογραφήσει τη διαδρομή για να επωφεληθεί ο οδηγός από τις στάσεις φόρτισης, ενώ η τεχνολογία προβολέων Digital Light της Mercedes  επιτρέπει στο SUV να προβάλλει βοηθητικές σημάνσεις ή προειδοποιητικά σύμβολα στο δρόμο.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις