Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Hyundai Kona

Διαβάστηκε από 152111 αναγνώστες - 4/9/2020

Ένα από τα πιο trendy crossover της νέας γενιάς, το Kona by Hyundai, έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στον χάρτη με τα πιο hot και μοντέρνα μοντέλα. Έχοντας αποδείξει την αξία του ως  χαρισματικό και ευρύχωρο αμάξωμα ήρθε η ώρα να εξετάσουμε τις προσφερόμενες εκδόσεις και το περιεχόμενο αυτών. Με διαφορά που αγγίζει τα 2.500 ευρώ πάμε να δούμε τι κερδίζετε και τι χάνετε ανάλογα με την επιλογή σας.



Η βασική έκδοση Style θεωρείται απλά επαρκής καθώς στην τιμή των 17.190 ευρώ θα απολαμβάνετε, πέρα από τα δεδομένα και βασικά συστήματα ασφαλείας, λειτουργίες όπως: Υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, Start&Stop, a/c, ηλεκτρικά παράθυρα, cruise control  και φώτα LED εμπρός πίσω με αυτόματη λειτουργία. Στον τομέα του infotainment υποστηρίζει πληροφοριακή οθόνη TFT 3.5 ιντσών στον πίνακα οργάνων, μονόχρωμη οθόνη πολυμέσων 4 ιντσών με radio-mp3, πολυλειτουργικό τιμόνι και Bluetooth με audio streaming.

Με μόλις 600 ευρώ παραπάνω, πραγματικά το Kona σας ανεβαίνει επίπεδο, καθώς αποκτά δεκάδες σημαντικές τεχνολογίες στην έκδοση Premium. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών αποτελεί ο αυτόματος κλιματισμός, οι αισθητήρες παρκαρίσματος μαζί με κάμερα οπισθοπορείας, φιμέ κρύσταλλα, ενώ σε σχέση με την Style, οι ζάντες μεγαλώνουν μία ίντσα, η 4άρα μονόχρωμη οθόνη μετατρέπεται σε 7άρα έγχρωμη, ενώ το σύστημα εμπλουτίζεται με Android Auto, Apple Car Play και Bluetooth με αναγνώριση φωνής. Είναι φανερή η τεράστια διαφορά στον εξοπλισμό με τόσο μικρό κόστος.



Η τρίτη και πιο πλούσια έκδοση Distinctive κοστίζει 19.790 ευρώ και φέρνει επιπρόσθετα από τη Premium: Σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης τυφλού σημείου, σύστημα προειδοποίησης με κάθετα διερχόμενα εμπόδια κατά την όπισθεν, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και προβολείς ομίχλης. Τέλος οι ζάντες φτάνουν τις 18 ίντσες και γεμίζουν αρκετά περισσότερο τους θόλους του πιο μοντέρνου σχεδιαστικά crossover της αγοράς.

Η μικρή διαφορά στην τιμή, αλλά τεράστια διαφορά στον εξοπλισμό της Premium από την Style κερδίζει την παράσταση και με μόλις 17.750 ευρώ μας παρέχει ένα υπερπλήρες αυτοκίνητο.


Γυρίστε το κινητό σας σε landscape 

 
Hyundai Kona
 
     
Style 17.190 Premium 17.750 Distinctive 19.790
  Επιπλέον της Style Επιπλέον της Premium
     
Υποβοήθηση εκκίνησης Αυτόματος κλιματισμός Προειδοποίηση σύγκρουσης τυφλού σημείου
Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας Κάμερα παρκαρίσματος Προειδοποίηση για κάθετα διερχόμενα εμπόδια κατά την όπισθεν
Start&Stop Αισθητήρες παρκαρίσματος Προβολείς ομίχλης
a/c Φιμέ κρύσταλλα Ηλεκτρικοί καθρέφτες
Cruise Control Μεγαλύτερη ζάντα 18άρες ζάντες
Φώτα LED με αυτόματη λειτουργία Οθόνη infotainment 7άρα έγχρωμη  
Οθόνη TFT 3.5 ιντσών στο καντράν Android Auto  
Μονόχρωμη οθόνη 4 ιντσών σε ταμπλό Apple Car Play  
Bluetooth με audio streaming    

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει