Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Kia Stonic

Διαβάστηκε από 152113 αναγνώστες - 4/9/2020

Η KIA έχει βαλθεί να βάλει τα γυαλιά στον ανταγωνισμό σε κάθε τομέα. Αρχικά φέρνοντας ένα από τα πιο μοντέρνα και όμορφα crossover της αγοράς, το KIA Stonic. Έπειτα το εφοδιάζει με κινητήρες για κάθε ανάγκη και τέλος το προσφέρει σε άριστη τιμή με εκδόσεις για κάθε γούστο. Δείτε τι εννοούμε και θα καταλάβετε.



Η αρχική έκδοση, η πιο «απλή» δηλαδή LX Inmotion κοστολογείται στα 14.590 ευρώ και έρχεται πακέτο με μία άκρως δελεαστική λίστα εξοπλισμού. Θεωρώντας δεδομένα τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας συνεχίζουμε και συναντάμε a/c, εμπρός πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, υπολογιστή ταξιδιού με οθόνη LCD 3.5 ιντσών, αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα 40/60 και τροχό ανάγκης 15 ιντσών. Δεν είπαμε τυχαία ότι είναι από τα πιο μοντέρνα crossover, καθώς από την βασική κιόλας έκδοση έρχεται με ράγες οροφής, φιμέ κρύσταλλα, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, ενώ όσον αφορά το ηλεκτρονικά καλούδια, παρέχει ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, σύνδεση με κινητό, 6 ηχεία αλλά και Bluetooth με δυνατότητα streaming. Πραγματικά πλήρες, δείχνει σχεδόν άψογο από μία τόσο χαμηλή τιμή. Τι γίνεται όμως άμα διαθέσετε 800 ευρώ παραπάνω;



Στη τιμή των 15.390 ευρώ συναντάμε την έκδοση EX Uptown η οποία έρχεται να προσθέσει το κερασάκι στο προηγούμενο σύνολο. Αυτή μεταφράζεται σε δερμάτινο τιμόνι, ζάντα αλουμινίου αντί για χαλύβδινη, φώτα ημέρας LED, εμπρός προβολείς ομίχλης και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες. Λειτουργίες infotainment και ψυχαγωγία παραμένουν στα ίδια επίπεδα. Αλλά τι γίνεται εάν θέλετε να τα έχετε όλα;

Για να τα έχετε όλα, πηγαίνετε με κλειστά τα μάτια στην πλουσιότερη έκδοση EX Premium, η οποία στη τιμή των 16.490 ευρώ τα έχει όλα, και όταν λέμε όλα, το εννοούμε. Με μόλις 1.000 ευρώ επιπλέον, το Stonic σας εξοπλίζεται με αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, cruise control, speed limiter, αισθητήρες παρκαρίσματος, πίσω LED φωτιστικά σώματα αυτόματους υαλοκαθαριστήρες αλλά και κάμερα οπισθοπορείας.
Πραγματικά επιλέγοντας την συγκεκριμένη έκδοση κερδίζετε πολλά ευρώ, αγοράζοντας τόσο πολύ εξοπλισμό σε ένα τόσο οικονομικό πακέτο.


Γυρίστε το κινητό σας σε landscape.

  KIA Stonic  
     
LX Inmotion 14.590 EX Uptown 15.390 EX Premium 16.490
  Επιπλέον της LX Inmotion Επιπλέον της EX Uptown
     
a/c Ζάντα αλουμινίου Διζωνικός κλιματισμός
Μπρος-πίσω ηλεκτρικά παράθυρα Φώτα ημέρας LED Cruise Control
Οθόνη LCD 3.5 ινστών σε καντράν Εμπρός προβολείς ομίχλης Speed limiter
Φιμέ κρύσταλλα Θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες Αισθητήρες παρκαρίσματος
Αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα Δερμάτινο τιμόνι Πίσω φώτα LED
Τροχός ανάγκης 15 ιντσών   Αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες
Ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών   Κάμερα οπισθοπορείας
Σύνδεση με κινητό    
6 ηχεία και Bluetooth streaming    
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει