Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έρχεται μέσα στο 2024 το αμιγώς ηλεκτρικό Ford Puma Gen-E

Έρχεται μέσα στο 2024 το αμιγώς ηλεκτρικό Ford Puma Gen-E

8/2/2024

Μετά από την επίσημη παρουσίαση του facelift Ford Puma, ανακοινώθηκε επίσημα η επερχόμενη κυκλοφορία του ηλεκτρικού Puma Gen-E. Η Ford κατέγραψε αύξηση 12% στις πωλήσεις των ηλεκτρικών για το 2023.

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement

Αξιζει να μαθετε

Μέσα στο 2024 κυκλοφορεί το αμιγώς ηλεκτρικό Ford Puma Gen-E

Λίγο μετά την παρουσίαση του ανανεωμένου Ford Puma, η εταιρεία επισημοποιεί την επερχόμενη κυκλοφορία του αμιγώς ηλεκτρικού Puma Gen-E. Ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, αφού το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν είναι το όνομά του και ότι το περιμένουμε μέσα στο 2024. Ωστόσο η Ford μας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του ανανεωμένου Puma με τον θερμικό κινητήρα.
 

Κάμερα 360 μοιρών για αυτόματο φρενάρισμα και δεύτερος αποθηκευτικός χώρος 80 λίτρων

Η αμερικανική εταιρεία δίνει έμφαση στον σπορ χαρακτήρα του facelift μοντέλου. Επίσης, όπως και σε όλα τα Puma, ένας δεύτερος αποθηκευτικός χώρος 80 λίτρων (MegaBox) είναι «κρυμμένος» κάτω από το πορτ-μπαγκάζ, το οποίο από μόνο του έχει χωρητικότητα 456 λίτρων. Το σύστημα υποβοήθησης οδηγού θα είναι εξοπλισμένο με κάμερα 360 μοιρών, η οποία ανιχνεύει έγκαιρα τα διερχόμενα οχήματα, πεζούς ή άλλα εμπόδια και φρενάρει το όχημα αυτόματα. Τα εν λόγω συστήματα ονομάζονται reverse brake assist και red cross traffic braking.
 

Κατά 12% αυξημένες οι πωλήσεις των ηλεκτρικών της Ford για το 2023

Η επίσημη ανακοίνωση για το Ford Puma Gen-E έρχεται λίγο μετά από τη δημοσιοποίηση των οικονομικών επιδόσεων της παραγωγικής μονάδας ηλεκτρικών οχημάτων της Ford (Model e division) για το 2023. Για τη χρονιά στο σύνολό της, το τμήμα των ηλεκτρικών της Ford παρουσίασε έσοδα 5,9 δισ. δολάρια, δηλαδή +12% σε σύγκριση με το 2022. Επίσης έγινε γνωστό ότι εδώ και δύο χρόνια η εταιρεία αναπτύσσει μία νέα πλατφόρμα, αποκλειστικά για ηλεκτρικά, πάνω στην οποία θα μπορούν να «πατήσουν» τα νέα μικρά ηλεκτροκίνητα της εταιρείας.
 

Κυκλοφορεί ήδη το ανανεωμένο Ford Puma με ήπια υβριδικό κινητήρα

Υπενθυμίζουμε ότι το ανανεωμένο Ford Puma κυκλοφορεί με ήπια υβριδικό σύστημα, βασισμένο στον 1.000άρη EcoBoost κινητήρα και διαφορετικές εκδόσεις 125, 155 και 170 ίππων. Η τελευταία ονομάζεται ST Powershift και είναι η πιο «αγριεμένη» έκδοση, καταγράφοντας επίδοση 7,4 δλ. για τα 0-100 χλμ/ώρα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement

Σχετικες επιχειρησεις