Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Με ακόμη και 630 άλογα το Tesla Model 3 Performance;

Με ακόμη και 630 άλογα το Tesla Model 3 Performance;

7/3/2024

Σύντομα το ντεμπούτο του Model 3 Performance facelift
Ίσως μετονομαστεί σε Model 3 Ludicrous λόγω της μεγάλης του ισχύος
Με 630 άλογα, μπαταρία 82 kWh και αυτονομία 430 χλμ.

Σύντομα το ντεμπούτο του Model 3 Performance facelift

Το Model 3, το 2ο πιο δημοφιλές μοντέλο της Tesla παγκοσμίως, ανανεώθηκε τον περασμένο Αύγουστο και τώρα, νέες φήμες έρχονται στο φως σχετικά με το Model 3 Performance, που λέγεται πως είναι προ των πυλών.

Ίσως μετονομαστεί σε Model 3 Ludicrous

Ένας χρήστης δημοσίευσε εικόνες από έγγραφα που φαίνεται να έχουν διαρρεύσει από το Υπουργείο Περιβάλλοντος της Νότιας Κορέας. Τα έγγραφα αναφέρουν πως το πίσω μέρος του Model 3 Performance θα εξοπλιστεί με έναν ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 418 ίππων. Πιθανό είναι επίσης να μετονομαστεί σε Model 3 Ludicrous ωστόσο αυτή η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Με 630 άλογα, μπαταρία 82 kWh και αυτονομία 430 χλμ.

Σύμφωνα με τα διαρρεύσαντα έγγραφα, ο νέος πίσω κινητήρας ονομάζεται 4D2 και έχει ονομαστική ισχύ 412 HP ή 418 PS. Ο ηλεκτροκινητήρας που βρίσκεται μπροστά διατηρεί την ονομαστική του απόδοση στα 215 HP ή τα 218 άλογα. Συνδυάζοντας τους δύο αριθμούς, η συνολική ισχύς του Model 3 Performance φαίνεται να υπερβαίνει τα 630 άλογα. 

Ωστόσο, η πραγματική ισχύς του αυτοκινήτου μπορεί να είναι μικρότερη λόγω διάφορων παραγόντων. Το έγγραφο αναφέρει επίσης ότι ο πίσω κινητήρας θα φτάνει τη μέγιστη ισχύ σε υψηλότερη ταχύτητα. Η μπαταρία του αυτοκινήτου θα έχει χωρητικότητα 82 kWh και αυτονομία που αναμένεται να φτάνει τα 430 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις