Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Oι μεμβράνες είναι σωτηρία για τα ευαίσθητα μάτια κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Καλοκαίρι χωρίς αντηλιακές μεμβράνες δεν γίνεται

Διαβάστηκε από 9193 αναγνώστες - 8/8/2017

Ανεση, ασφάλεια και φυσικά οικονομία. Καλοκαίρι έρχεται και δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να ανακαλύψετε από πρώτο χέρι τα οφέλη χρήσης αντηλιακών μεμβρανών. Σώστε τα μάτια σας, το σαλόνι του αυτοκινήτου σας και τη τσέπη σας

Οι ηλιακές μεμβράνες έχουν πολλαπλά οφέλη, συμβάλλοντας στην καλύτερη απόδοση του κλιματιστικού, και άρα στην μικρότερη κατανάλωση καυσίμου. Το οφέλη δε σταματούν μόνο εκεί, καθώς επεκτείνονται και στην παθητική ασφάλεια που μας προσφέρουν, όπως και σε μεγαλύτερη αντικλεπτική προστασία. Διάβασε πώς οι ηλιακές μεμβράνες κατορθώνουν τόσα πολλά!
 
Υπεριώδης Ακτινοβολία & Παθητική Ασφάλεια
Οι αντηλιακές μεμβράνες αποτελούνται από πολλά επιμέρους στρώματα, και επιστρώσεις τιτανίου και αλουμινίου, που προστατεύουν από τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου. Η προστασία μπορεί να φτάσει το 99% και παράλληλα, ανάλογα με το χρώμα του αυτοκινήτου, μειώνεται και ηλιακή θερμότητα στο εσωτερικό του σαλονιού. Αυτό συμβάλει στην καλύτερη υγεία οδηγού και επιβατών, ιδιαίτερα αν περιλαμβάνονται άτομα με ευαισθησία στο δέρμα ή παιδιά.
Οι ηλιακές μεμβράνες αυξάνουν επίσης την παθητική ασφάλεια μας. Οι μεμβράνες γίνονται ένα σώμα με τα κρύσταλλα. Έτσι, εάν σπάσει κάποιο κρύσταλλο σε περίπτωση ατυχήματος, τα κομμάτια του δε θα διασκορπιστούν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, αποφεύγοντας τον τραυματισμό κάποιου επιβάτη. Επίσης, η ορατότητα του οδηγού είναι καλύτερη, καθώς περιορίζεται η αντηλιά και τα κακορυθμισμένα φώτα των υπόλοιπων αυτοκινήτων, ιδιαίτερα σε οδήγηση τις νυχτερινές ώρες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις