Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ηλεκτρονική αναβάθμιση του αυτοκινήτου σου

6/12/2019

Με την 3G Sound μπορείς να κάνεις πραγματικά τα πάντα στο αυτοκίνητο σου. Θες κρυστάλλινο ήχο; Θες κάμερα και gps; Ότι χρειαστείς, εδώ θα το βρεις.

Η 3G Sound είναι εισαγωγική και εμπορική εταιρία με προϊόντα που αφορούν το αυτοκίνητο, καλύπτοντας στο 100% όλες τις απαιτήσεις γύρω από multimedia, ήχο, ασφάλεια και αξεσουάρ, για περισσότερο από είκοσι χρόνια.

Το έμπειρο προσωπικό που στελεχώνει την εταιρία, δεν σταματά να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται σε όποια νέα τεχνολογία κυκλοφορήσει γύρω από το αυτοκίνητο και αφουγκρασμένο τις απαιτήσεις του Έλληνα οδηγού, τα φέρνει όλα στα μέτρα σας.

Ότι μοντέλο και να έχετε, όσο παλιό ή σπάνιο είναι, στα χέρια των ειδικών της 3G Sound μπορεί να μεταμορφωθεί σε ότι εσείς θέλετε. Είτε αυτό μεταφράζεται σε ηχοσύστημα συναυλιακού επιπέδου, είτε σε multimedia με συστήμα δορυφόρου και αντικλεπτικές λειτουργίες, είτε gps, είτε ακόμα και απλά πράγματα όπως λάμπες Xenon ή κάμερες οπισθοπορείας.




Κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε από την άνεση του σπιτιού σας να βρείτε και να παραγγείλετε αυτό που ψάχνατε, όσο εξειδικευμένο και να είναι.  Συμπληρώστε στα δεξιά το εύρος τιμής και την κατηγορία και δείτε μία πληρέστατη γκάμα, έτοιμη για εσάς.


Φυσικά η συνεργασία της 3G Sound με τους καλύτερους και πιο έμπιστους κατασκευαστές παγκοσμίως, εξασφαλίζει και εγγυημένα αποτελέσματα σε ότι και αν επιλέξετε.

 
Επικοινωνία
Επωνυμία: 3G Sound
Διεύθυνση: Χαλκίδος 5 Λυκόβρυση 141 23
Τηλ: 210-28.37.312
Email: [email protected]
Site: https://www.3gsound.gr/portal/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις