autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Στη καμπίνα του Fiat Punto, τέσσερις ενήλικες με τις αποσκευές τους θα βολευτούν με άνεση, ενώ ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 275 λίτρα.

Σημαντικό πλεονέκτημα του Toyota Yaris αποτελούν και οι κορυφαίοι χώροι των επιβατών, που μπορούν να συγκριθούν ακόμα και με αυτούς μικρομεσαίου μοντέλου.

Η καμπίνα του Peugeot 208 προσφέρει ικανοποιητικούς χώρους επιβατών, ενώ ο ωφέλιμος όγκος αποσκευών αγγίζει τα 285 λίτρα.

Χώροι: Βολέψτε άνετα τη παρέα σας

Διαβάστηκε από 47500 αναγνώστες

Σε καλά επίπεδα για τα δεδομένα της κατηγορίας βρίσκεται η ευρυχωρία του Ford Fiesta. Ικανοποιητικός είναι ο χώρος για τα κεφάλια και τα γόνατα των πίσω επιβατών. Μόνο το σχετικά περιορισμένο πίσω πλάτος θα προβληματίσει, αφού ένας τρίτος επιβάτης θα αναγκαστεί σε κάποιους συμβιβασμούς. Τα 290 λτ. του χώρου αποσκευών είναι απόλυτα ικανοποιητικά, αλλά πλέον υπάρχει πάτωμα που αυξομειώνει το βάθος του. Θέσεις για μικροαντικείμενα υπάρχουν αρκετές. 
Σε ό,τι αφορά στην ευρυχωρία τώρα, του Renault Clio, οι επιβάτες του δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με εξαίρεση το πίσω εσωτερικό πλάτος, που είναι περιορισμένο και ένας τρίτος επιβάτης θα νιώσει στριμωγμένος. Ο χώρος αποσκευών πάντως είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία και με 300 λτ. θα ικανοποιήσει τις εκδρομικές ανάγκες των επιβατών.
Η καμπίνα του Peugeot 208 προσφέρει ένα μεγάλο εσωτερικό πλάτος, με το πίσω τμήμα να είναι ένα από τα πλατύτερα της κατηγορίας. Επίσης και από πλευράς ύψους, οι ψηλόσωμοι επιβάτες δεν θα νιώσουν στριμωγμένοι ούτε στη μπροστινή ούτε στις πίσω θέσεις, εκεί μάλιστα όπου ο χώρος για τα γόνατά τους κρίνεται επίσης ικανοποιητικός. Στο πορτ-μπαγκάζ τώρα, ο ωφέλιμος όγκος έρχεται στα 285 λίτρα. 
Σημαντικό πλεονέκτημα του Toyota Yaris αποτελούν και οι κορυφαίοι χώροι των επιβατών, οι οποίοι μπορούν να συγκριθούν ακόμα και με αυτούς μικρομεσαίου μοντέλου. Μάλιστα, στο πίσω τμήμα της καμπίνας, το δάπεδο είναι εντελώς επίπεδο εξυπηρετώντας τη μετακίνηση ενός τρίτου ατόμου. Σε ανάλογα επίπεδα βρίσκεται και το πορτ-μπαγκάζ που με χωρητικότητα 286 λτ., τοποθετείται άνω του μέσου όρου της κατηγορίας. 
Οι χώροι για τους επιβάτες του Chevrolet Aveo είναι άνετοι, με τους επιβάτες σας να μην γκρινιάζουν επΆ ουδενί, ενώ θα ικανοποιηθείτε και από τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών που ανέρχεται στα 290 λίτρα. 
Στην καμπίνα του Fiat Punto, τέσσερις ενήλικες με τις αποσκευές τους θα βολευτούν με άνεση. Σημειωτέον, ο εκμεταλλεύσιμος χώρος του πορτμπαγκάζ, ανέρχεται στα 275 λίτρα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ