autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Συμπέρασμα: Απόλυτα κερδισμένος ο αγοραστής

Διαβάστηκε από 47502 αναγνώστες

Σε όποια επιλογή κι αν προβεί ο υποψήφιος αγοραστής, θα μείνει ικανοποιημένος. Βλέπετε, οι διαφορές μεταξύ τους είναι απειροελάχιστες και μόνο όποιος σταθεί στη λεπτομέρεια, θα πάρει γρηγορότερα την απόφασή του. Τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν χώρους μικρομεσαίου, εξαιρετικά μικρές καταναλώσεις, χωρίς παράλληλα να υπολείπονται σε επιδόσεις και οδική συμπεριφορά.
Το Toyota Yaris δικαιολογεί απόλυτα τη best-seller πορεία του στην Ελληνική αγορά και στο diesel κομμάτι, προσθέτοντας και την οικονομία κίνησης στα γνωστά του πλεονεκτήματα της ευρυχωρίας, της ασφάλειας και της εργονομίας του. 
Το Renault Clio έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του, αλλά και να αποτελέσει μια δελεαστική επιλογή ακόμη και για κάποιον που σκέφτεται να αγοράσει μικρομεσαίο: Εντυπωσιακή εμφάνιση, μεγαλόσωμο αμάξωμα που συνεπάγεται πληθώρα χώρων και ένα εσωτερικό ευχάριστο και άρτια εξοπλισμένο. Διατίθεται με έναν σύγχρονο πετρελαιοκινητήρα, δυνατό κι οικονομικό κι αναμφίβολα πληροί τις προϋποθέσεις των περισσοτέρων αγοραστών. 
H κορυφαία οικονομία, η απαλλαγή από τα τέλη, οι νέες τεχνολογίες και η δυναμική σχεδίαση και εμφάνιση, αποτελούν σημαντικά όπλα για το Ford Fiesta 1,6 TDCi ΕCOnetic που, σε συνδυασμό με την ευχάριστη οδική συμπεριφορά και την πολύ καλή τιμή αγοράς, θα βάλει σε σκέψεις το αγοραστικό κοινό. 
Από την άλλη το Peugeot 208 diesel δείχνει να ακολουθεί με επιτυχία το δρόμο που επιτάσσει το σήμερα, όπου πλέον τον πιο σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη εμπορική πορεία ενός αυτοκινήτου παίζουν η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και οι μειωμένες εκπομπές CO2. 
Το μικρό Panda της Fiat, έχει καλόγουστη εμφάνιση, μέσα και έξω και πλήρη εξοπλισμό. Ο κινητήρας diesel είναι σύγχρονος, αποδοτικός και οικονομικός, ενώ στο δρόμο είναι άνετο και αρκετά ενδιαφέρον οδηγικά. 
Όμως και το Chevrolet Aveo τα πάει καλά μιας και διατίθεται σε καλή τιμή, έχει χώρους, ενώ αποδοτικός χαρακτηρίζεται ο πετρελαιοκινητήρας του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ